EbruSezen ANNELER MERHABA PAPP a da sonucum bugün çıktı bu sonuç ne demek bilen var mı Allah rızası için
Meli2133 EbruSezen ikili test sonucu doktorunuz ultrason ölçümü ve bu değerleri karsilastirarrak yorumluyor umarim sagliklidir ♥️
EbruSezen Meli2133 ultrasonda ense kalınlığı 1.4 dediler doktor 7 defa ölçtü sonuç yüksek çıkınca korktum ben
Meli2133 EbruSezen sıkıntı olacagini zannetmiyorum beta yüksek çıkmış oda zaten kandaki gebelik hormonunu ölçüyor belli bir haftadan sonra düşmesi lazim ya birde 50 den tukari cikinca kiz bebek derler bakalim ne cikacak♥️
EbruSezen Mervee__ ikili test yaptırdım bugün sonuçlar 10 gün sonra çıkacak dediler ama iki test işte e nabızda görüntülendi Google dan baktım ama anlayamadım çok korktum yüksek görünce
Tazeannebirsi EbruSezen sonuçlarınız çıkmış. Bunlarla biiry söylemek imkansız doktorunuza tablo gönderilmiştir sonuç için gittiğinizde anxak sonucu alıesınız
EbruSezen Meli2133 bir kaç doktora çıktım hepsi kız dedi ve ben de ilk günden beri kız hissediyorum zaten prensesim o benim bitanem çok teşekkür ederim sağolun içimi rahatlattınız ❤️❤️🌸❤️❤️❤️