cakebabe Medineoruc joie chrome aldım ben e bebekten çift yönlü puset ayrı tek kullanılabiliyor kaliteli güzel bir araba prego venüs de güzel ona da bakabilirsiniz
Beyza-2508 Medineoruc joie litetrax 4 travel sistem Bebek Arabası puset ben bunu aldım canım baya araştırdım ve mükemmel uzun süre kullanım için araştırmam sonucu 50 kiloyu çok rahat taşıyor dusunebilirsin
Rukicanga cakebabe joie chrome dün baktım iki elimde zor kaldırdım ben sizce de ağır değil mi yoksa görünüşünü çok begeniyorum ağırlıgından vazgeçeceğim galiba :(
Ea38 Beyza-2508 katılıyorum çevremde kullanan çok fazla kişi var bende litetrax modelini aldım çok iyi
-ECEM- Beyza-2508 bende aynı ürünü aldım. Süspansiyon olarak falan çok iyi. Ben ve eşim çok beğendik. Bende tavsiye ederim 🥰
Ebrucar Joie versatrax aldım ben. Aşırı sağlam ve pratik. Çift yönlü, tekerlekleri darbeleri yumuşatiyor. Katlaninca da çok yer kaplamıyor dik durabiliyor duvara yaslayinca. Puseti ayrı almak lazım 👍🏻
Bernush Medineoruc chicco goody xplus aldım. Tek elle kapanıp açılabiliyor. Boyutu makul yer açısından, ağır da değil. Chicco goody Plus alacaktık, tekerlerinden dolayı vazgeçip xplus modelini aldık.
Rabiul Medineoruc joie Chrome aldım bende çift yönlü kullanım olması ve pusetin takıp çıkarılması , baby plusun puseti de oluyor kurulumunu yaptık herkes çok beğendi çok rahat konforlu bir araba hantal değil
Ebrucar Bilgee16 evet daha hafifleri de vardı ama bu çok daha sağlam duruyor güven veriyor. Asansör ve araç olduktan sonra ağırlığını çok da dert etmedik. Ama asansörü olmayanlar için zor olur kullanmak
Momasil_42 Kraft viva aldık bizde 3 hafta önce baymall den 10.500 e şuan 19500 olmuş ama değer puseti falan ayrı takılıyor normalde travel araba ama kabin boy gibi tek tuşla kapanma özelliği var ☺️
Bilgee16 Ebrucar evet gerçekten çok sağlam ve kullanışlı duruyor bizimde araba ve asansör var yoksa zor olurdu