2bebek1 Kızlar bebeğim toplandı karnım taş gibi kaç dakikadır. dürtüyorum hareket etmiyor alt karnımda da yoğun bir gaz sancısı gibi sancı var. Doğum sancısı böyle bir şey olabilir mi? İlki sezaryendi sancı nedir bilmiyorum şimdi ssvd adayıyım.
Hilalaktscbk 2bebek1 Ben sürekli gaz sancısı yaşıyorum aynı tarif ettiğin gibi oluyor bebeğim kasıyor sanki kendini gaz olan yere yaklaşmıyor bile böyle ince bir sancıyla regl ağrısına benzer bir ağrı karışıyor. Doğum sancısı aralıklı gelirmiş ama bu sancı uzun uzun ağır ağır ilerleyip uzun sürüyor. Senin nasıl aralık veriyor mu kesintisiz mı?
2bebek1 myangelson su an geçmeyen bir sancı yaşıyorum şiddeti artıyor azalıyor ama geçmiyor aralığını hesaplayamıyorum o yüzden 😓
myangelson 2bebek1 hareket edince veya dinlenince geçmiyor o zaman. Adet ağrısı gibi bir ağrınız var mı ? Mide bulantısı, ishal falan oluyor bazılarında bunlar var mı?
2bebek1 myangelson evet geçmiyor hafif bi adet ağrısı var ve sancı süresi çok uzun öyle olur mu doğum sancısı tuvaletim var hissi var ama yapamıyorum genel olarak son dönemlerde ishal şeklinde
2bebek1 Hilalaktscbk hah tam olarak şu an benim sancım da çok uzun sürüyor onu düşünüyordum bu kadar uzun sürer mi doğum sancısı başka bir sıkıntı olabilir mi diye
Hilalaktscbk 2bebek1 Bağırsak huzursuzluğuna benziyor anlattıkların kefir iyi geliyormuş benim midem almadığı için içemedim probiyotik bir ilaç kullanıyorum hamileliğin başından beri. Ama sen bir kefir dene rahatlatabilir.
myangelson 2bebek1 yani bilemedim sürekli sancı olması kafamı karıştırdı ötekiler doğuma benziyor ama gerçekten gaz sancısı da olabilir doğum da olabilir enfeksiyon da olabilir
2bebek1 myangelson geçti gaz sancısı değilmiş bebeğin kasılmasıyla başlıyor bebek rahatlayınca geçti sadece çok uzun sürdü yani birkaç dakikalık değildi
2bebek1 Hilalaktscbk bebeğin kasılması bitince geçti gaz sancısı değilmiş sanırım hazırlık sancısı bunlar bebek kasıldıkça aynı şekilde sancı giriyor biraz uzun sürüyor sadece 39+0ız bugün yavaş yavaş yaklaşıyor sanırım