_Hulya7106 İlk çatı muaynesini kaçıncı haftada oldunuz ? İlk çatı muaynesını olduğunuzda açıklığınız çıktı mı ? Bu açıklık için neler yaptınız ? 38 haftada yapıcam dedi doktorum inşallah açıklık var der kızlar ya napabilirşm?
GuzelMelegimm _Hulya7106 alaturka tuvalete oturur pozisyonda oturup evi turlayın. Ördek yürüyüşü gibi. Bool bol hurma ve adaçayı için.
Instauser _Hulya7106 38. Haftada oldum. Doktor açıklık yok dedi. Aslında çok hareketli bir hamilelik geçirdim. Pilateste yaptım. Hurmada yedim. Pek etkilenmemiş. Bekliyoruz.
_Hulya7106 mavikalpvemavikalp sizde muayenede açıklık çıkmıs mıydı? Yada oldunuz mu çatı muayenesi pilates hurma hava güzel oldukça da yürüyüş yapıyorum 36+3 şuan bakalım
Busramom07 GuzelMelegimm oturamıyorum öyle benek çok aşşağıda benm sancılarda sabahtır var ama şiddetlenmiyor yada ben hissetmiyorum
seymaa7 _Hulya7106 36da yapılmıştı 2cm açıklık vardı ama açılma olması için ekstra bir şey yapmadım zaten serklaj dikişlerinin alındığı gün bakmıştı şimdi açılmanın ilerlemesi için ahududu yaprağı çayı ve hurma önerdi günde 1-2 fincan içiyorum