birkizbirerkek Arkadaşlar merhaba :) hamileyken asitli içecekler içilmeyeceğini biliyorum fakat sade sodanın içilebileceğini internette okumuştum.yemeklerden sonra midem çok rahatsız oluyor ve sade soda içiyorum sizce bir zararı var mıdır?
Gulhan2692 birkizbirerkek içerisinde yararlı vitaminler mineraller olduğu için bende faydalı olduğunu duymuştum mide yanmama iyi geldiği için bende içiyorum canım 😊
Ltfyyrdc5021 birkizbirerkek ben günde 1 tane iciyorum zaten gunde 1 tane icilmesine izin veriliyo ve ayrica faydalarida varmis magnezyum ve minareller acisindan zengin bir icicek meyveli olani degil sadesi ni iciyorum bi sıkınti olmadi şu ana kadr şükür🙂
Yalinn8 birkizbirerkek ic ic zarari yok, aksine rahatlatiyor epey, sade olsun sadece meyveli falan tuketme😉
Deletedmom197 birkizbirerkek bende içiyorum hamileliğim ilk haftalarında hazımsızlığım var diye içiyordum hem rahatlatıyordu hemde faydalı. Şimdi de süt içemiyorum diye içiyorum günde bir yada iki zararlı olmaz faydalı aksine😊
Merveegazann Bende sadesini geceleri yatmadan içiyorum iyi geliyor mideme ama sadece yarısını içebiliyorum 🙄
Ecece birkizbirerkek canım aksine yararlı doktor bana günde bi tane sade soda içebilirsin dedi sanırım içindeki magnezyum oldukça faydalı
birkizbirerkek Bende sadesi içilebilir diye okumuştum internette :) fakat doktoruma sormayı unuttum :( gerçekten yemeklerden sonra mideme çok iyi geliyor , cevaplarınız İçin hepinize teşekkür ederim :)
Nursen21 birkizbirerkek bebeğe iyi geldiğini duymuştum ama dr’uma sormadım Ben içiyordum eşim içme dedi başlarda içmedim dr’a kendi sordu bir bardak birşey olmazmış
Pakizecetiinn Günde 1 tane mutlaka için. Mineral ihtiyacı için çok faydalı . Ve bebeğin büyümesine de yardımcı oluyormuş.
Umutlu2272 birkizbirerkek hergün mutlaka içiyorum mide yanmasına çok iyi geliyor. Ve bende bebek içinfaydalı olduğunu duymuştum
Yalinn8 Hfz_baskurt evet onlardaki meyve aromasi dogal diil, dogal maden suyu tercih edin hamilelik surecinde
Esra7261 birkizbirerkek soda farklı maden suyu farklı. Sağlıklı ve yararlı olan maden suyu. Onu tüketebilirsin.