Babyada Dünü değerlendirdik. Bugün pik mi sizce yoksa pik yakın mı demek bu ? İlk kez yapıyorum yardımcı olur musunuz 🤗
myangelson Babyada henüz yumurtlama yok ikisi de aynı koyulukta olması gerekiyor veya t çizgisi c çizgisinden daha koyu olması gerekiyor. Normalde bu tarz çıkar zaten vücutta lh hormonu olduğu için
myangelson Babyada pik gördüğünüz günden itibaren 14 gün sayın o şekilde adet olursunuz. Geç yumurtlama görürseniz adetiniz ileri atar sonra neden adet olmuyorum testlerim negatif diye sorarsınız 🙈 yumurtlama üzerinden 14-17 gün geçince adet olunur. böyle bir bilgi de vereyim
Babyada myangelson adetim hiç gecikmez ondan merak ediyorum bende acaba yumurtlama mı olmayacak falan diye , teşekkürler bilgilendirme için 🤗
myangelson Babyada bu ay geç yumurtlayacak olabilirsiniz 😊 takip edin bakalım ve testi hep aynı saatlerde yapın
Aysemuberra Hayırlı akşamlar bir şey sorcam da şimdi yumurtalama günümüzü bekliyoruz yumurtalama gelmeden de sürekli sık ilişkiye girisle olmazmı ilkaki yumurtalama günü beklememiz gerekiyor
Babyada Aysemuberra ben garanti olsun diye gün aşırı giriyoruz ilişkiye. Ama yumurtlama zamanımı bilirsem çatlamayı vs de güzelce değerlendirip şansımı arttırmak için yapıyorum testi. Yumurtlamadan zaten hamile kalınmıyor diye biliyorum