SenaBM Dikişlerinize krem sürdünüz mü kabuğu atması için? Ağrınız ne zaman geçti? Ben hala yatarken kalkarken ve dik dururken çok zorlanıyorum. E birde gaz sorunu var tabi ki 😔
Minigiim-vebenn52 SenaBM normal yara gibi mi kabuk tuttu bende öyle olmadı çizgi yeri hafif kabardı gibi oldu krem sürüyorum hala iki ay oldu
Melosunannesii SenaBM iki kez sezeryan oldim hiç birşey sürmedim kantoran yağı surebilirsin Cabuk iyileşir
SenaBM Minigiim-vebenn52 Yara gibi değil çizgi yeri kabarık gibi. Cumartesi günü yaptım doğum. Doktor masaj yap bastırarak vurarak dedi ama korkuyorum yapmaya tansiyonum düşüyor. Krem mustela cilt yenileyici mi sürsem
Haticeakgul Minigiim-vebenn52 benimde doğum yapalı 10 ay oldu kabarık bi tarafı diğer tarafı çizginin olduğu belli bile değil
SenaBM Minigiim-vebenn52 Haticeakgul Doktor bana o kabarıklığın normal olduğunu söyledi bi süre öyle durur dedi. Sadece acıyor ve daha ne kadar böyle yatarken kalkarken zorlanacağım diye çok merak ediyorum
Haticeakgul Minigiim-vebenn52 ilk yeni kesildiği zamanlarda şişlik yoktu çizgi vardır kesik çizgisi iyileşmeye başladığı için sanırım sonradan kabardı bide kasiniyo tatlı tatlı kasimamak için elimden geleni yapiyorum
Haticeakgul Minigiim-vebenn52 her kontrole gittiğimde doktor görüyor bisey demiyo bisey görse söyler bence demekki normal ikincisi geliyo gelmekte olan doğuma yakın yanma oluyomusheralde onuda tadicaz🙄