Sevkiyee Kızlar 34haftalık hamıleym adayı hep kendım yapıodm siz nasıl yapıosnz dogmda kuafore gıtmelımıym cok sıkıntılı bi durm
Tugce48 Sevkiyee bende hep kendim yapıyorum 27 haftalıgım zor olmaya başladı kuaförde agda işinden hijyen dolayısıyla korkuyorum
nunusmom Sevkiyee 36+6 haftalığım daha dün akşaam kendğm yaptım 😂😂😂 biraz zorlanıyorum ama kendşm yapabiliyorum ben 😅 genital bölge yapmıyorum sadece
Boncukk123 Celinnnn kimyasallar gebelik de önerilmiyor canım kullanıyorsan kullanma doktorlar önermiyor 🌸
Boncukk123 Sevkiyee canım kendın nasıl yapıyorsun 🥺 asla aynayla bile görüp temızlenemiyorum eldivenle alıyordum hep ama suan imkansız 30+5 olduk Venüs jilet tavsiye etti arkadaşlar bir de onu deneyeceğim
Celinnnn Boncukk123 doktorum canım bende 🤣🤣 haklısın ama tek sefer yapcaksın. Dışarda kullanılan ağdada kimyasal var. Vajinan çok girintili çıkıntılı değilse jilette deneyebilirsin
Boncukk123 Celinnnn siz tüy dökücü kremi öneriyor musunuz ☺️ bir seferlik değil maalesef doğuma kadar bir çözüm arıyorum 🌸
Celinnnn Kaderinoyunu sürekli kullanmak zararlı. Ama doğumdan hemen önce kullanılabilir. Tek seferden bişe olmuyor.
Boncukk123 Celinnnn agdayı da düşünemiyorum hiç canım kasarım kendimi falan ☺️ eldivenle alıyordum ama göbüş sivri gidiyo göremiyorum artık 2.5 ay jiletle devam edeceğiz sanırım 🌸