Feyza-35 39 haftalığım gece 5 den beri tuvalete çıktıkça kan gelmesi normal mi doktora gittim ama bir sorun olduğunu söylemedi ama içimde rahat değil ne yapmalıyım
tugbadurmaz34 Feyza-35 doktorun söylediği önemli tabiki de ama burada birinin doğum hikayesinde kanamanın sebebi olarak kordonu plasentadan ayrılmış siz yine de takip edin kendinizi en ufak bir artış olursa mutlaka tekrar gidin Allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Aysegul1805 Feyza-35 taze kırmızı kan mı?akıntıyla karışık kahverengi mi ? Doktorunuza ulaşma şansınız varsa mutlaka yazın.
Busaltun Feyza-35 normal değil mi kan gelmesi.. doğuma ne kalmıs çok yakın… takipli ol tedirgin olma ❤️ bir çırpıda gelsin bebiiss
Feyza-35 tugbadurmaz34 ayyy Allah korusun ya takip ediyorum başladığından beri devam ederse bir daha gitmeyi düşünüyorum inşallah kötü bir şey değildir bu arada teşekkür ederim Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin😊
Feyza-35 Aysegul1805 kırmızı kan adet kanaması gibi ama bir yarım saat önce tuvalete gittiğim zaman kahverengi ile karışık gelmişti
tugbadurmaz34 Feyza-35 inşallah canım benim artık normal bence son günlerde kanama su gelmesi sancı vs bebeğin gelmesinin habercisidir ama tabiki de takip şart 🥰
Aysegul1805 Feyza-35 adet kanaması gibiyse mutlaka doktorunuza gitmelisiniz bence riske atmayın bekleyerek içiniz rahat etsin. Kanama su gelmesi bunlar beklenicek durumlar değil