hunilimom kızlar mutfakta uğraşıyordum yemek vs 10 dakika önce az dinleneyim diye koltuğa oturdum oturduktan sonra sol tarafımda pit pit biseler dokundu sanki hareket gibi tam emin olamadım geceleri de bi kaç sefer böyle çırpıntı hissettim hani elinizde kelebek tutarsınız da elinizde hissedersiniz ya bebek hareketlerimi acaba 17+6 ama doktor da 18 hafta gözüküyo
Bsp hunilimom aynen ta kendisi minik minik seğirmelerle baslar tam tarif ettiğiniz gibi sağlikla alin kucaginiza insAllah🌸🌸
dml33 hunilimom tam yazdigini okuodm bnde segirme hiseetm genelde pek segirme bile yapmaz benim kızim 😀😀
Yalinn8 hunilimom dogrusu ben otururken de uzanirken de hissediyorum bi tık daha buyuyuz size gore 28 iz ama evet yemekten sonra daha aktif oluyorlar, goruceksin zamanla güçlenip articak zaten😉
Arzun Elinizde dokundugunuzda elinizde hissediyor musunuz acaba bizde 17 haftalık olduk ama ben elimde değilde hafif kasikta dokunma şeklinde şeyler hissediyorum emin olamadım😊
hunilimom Arzun ben tek sertlik hissediyorum elimle dokunduğum da bazen pit pit bende dokunuyorum ama sertlik sadece
Yalinn8 hunilimom o da oluyordur mutlaka, o yuzden diyorum zamanla farkini ayirt ediceksin, bebis guclendikce, buyudukce