Serifeeed sscan18 maşallah benim bebişte böyleydi şimdi yeşil oldu gözleri 1,5 yaşında artık değişmez herhalde 😁
2prensesannesiiii sscan18 Burda lacivertti 2.5 aylık falan Burda da kardeşini görmeye çıkmıştık hastaneye 8 aylık falandı Ama ilk fotodan daha lacivertti göz rengi orda bi tık açılmış
sscan18 Serifeeed Oyyyy Allahım yiyeceğim. Maşallaaah çok güzel Rabbim korusun 🥰🥰🥰 Darısı bize şu gözden
Momofelisa sscan18 2 yaşa kadar değişiyor. Bir arkadaşın kızı 2 yaşına kadar masmaviydi, sonradan babasının rengine döndü ela bal rengi gibi bişi oldu.
sscan18 2prensesannesiiii Maşallahh ya ne güzel bebekler hepsiiii🥰😍 Büyüdüğünü görmek ne güzeldir. Bizimki karanlıkta hiç belli olmuyor kahve gibi duruyor sadecw ışıkta bu renk aslında 😌
Hamdiyevural sscan18 bnce döner kızımın mavmasiydi yavaş yavaş bu renge döndü şimdi bunun biraz daha koyusu tam olarak 8 aura rengi kesinleşiyor
Serifeeed sscan18 evet benim bebişinde böyleydi işte mavi gibi gri gibi babası ela anneanneye benziyor bizim oğlan benim gözlerim kahverengi
sscan18 Serifeeed Demek ki renkli olacağı varsa oluyor ya. Anne baba da mavi değil ☺️ Ama işte hem senden hem babamın ela güzünden almış mavi olmuş maşallah 🥰
Ruyagibi1 sscan18 benim kızım gözlerinde doğduğun da böyle idi benim de eşimin de gözleri ela ama kızımın gözleri annenesi sağolsun masmavi şuan