gulayy0909 Aminealeyna anladım çok geçmiş olsun doktordan çıkınca haber verirsin içerideki biraz heyecanlı galiba korkmana gerek yok ama
miranatlas Aminealeyna sancın görünüyor ama düzenli değil sanırım korkma benim 27.haftamda düzenli şiddetli doğum sancılarım cıktı serum ve ilaçlarla doğumu durdurdular açılmam da vardı şuan 32+0 oldum çok şükür senin düzenli değil bol bol dinlen yorma kendini
Cennet_kusum16 Sancı gözüküyor ama öyle korkulacak bişey değil. Cokmu ayakta kaldınız. Serumla ilaç verirler geçer stres yapmayın aynısı bendede oldu
Aminealeyna Cennet_kusum16 teşekkür ederim 4 yaşında bir kızım daha var gün içimde dinlenmeye vajit kalmıyoki
Betren miranatlas hastanede yatış vermişler miydi benimde 26 haftada oldu 1 hafta yattim ilaçlardan sonra 2 defa oldu bisaha cikmadi eve geldim olacak diye aklım cikiyo ya ilk bebeğim anlamadim ilk basta simdi yaşarsam diye korkuyorum Karnımda taş gibi
miranatlas Betren özel hastaneye gitmiştim özel sağlık sigortam olmadıgı için yatış vermedi evde yat dedi 5 haftadır yatıyorum evde. Doğuma kadarda yatıcam siz kaçıncı haftaya geldiniz
Betren miranatlas 27+6 olduk bugün dun ciktim yarin yeniden kontrolüm var jste acilmam yok ama Karnımda cok sert surekli bisey demediler ama zorluk yasiyorum yürürken felan