MorKelebek54 Kizlar oğlumun kıyafetlerini attim yarim saat once (beyazlari) makinadaki yünlü hassas programda yikadim. Ama 40 da yikaniyomis fark etmedim 30 a aticaktim normalde heycandan unuttum onu 🤷🏻♀️ acaba bisi olur ku ya 40 da yikaninca.
ZeynepDuru17 MorKelebek54 ben daha bişi almadım bı çanta puset ıslak mendil bezi var anne kucağı var başka hiç bişi yok degilki yıkamak 😂😂
MorKelebek54 melike81_ ay iyi bari cok korktum bisi olur diye o anki heycanla ayarlamayi da unuttum 😂 sozde haftaya yikicaktim ama dayanamadim yıkiyim dedim ☺️ saol kuzum teşekkür ederim devir olarak da fark eder mi acaba? Sicaklik 30 40 da. Devir 800 de durulama 2 de (o 2 nasil oluuo cozemedim o ayri )
MorKelebek54 busradmrtas aslinda bende yikamicaktim da 34 de felan yikar 35 de cantayi haizrlarim diyodum ama dayanamadim valla😂
busradmrtas Iremcmgz oo ne güzel beraberiz nasıl geçiyor rahatmisin hava biraz güzel olsa yıkamaya baslicam
MorKelebek54 ZeynepDuru17 kiz kac haftaliksin bence biran once eksikleri tamamla sonra agirlasinca yapamiyo insan ben iki adim atsam belim tutuluyo maalesef 😂
Iremcmgz @busradmrtas çok şükür güzel gidiyor şimdilik tek sıkıntım aminiyom sıvısının sınırda olması 37 de doğum olacak büyük ihtimalle bakalım. Sizin nasıl gidiyor 🌸
busradmrtas Iremcmgz Yaa hadi hayırlısı olsun saaglikla gelsin benimde iyi tek sorun gece sağa ve sola yatmaktan kollarım agridi nefes alamıyorum düz yatınca dayancaz artık az kaldı 😍🙏🏻
ZeynepDuru17 MorKelebek54 30 haftalık olacam canm bı kaç güne vala zaten sırtımın ağrısından yatamıyorum oturamiyorum da herşey uçmuş gidiyo birini alacak olsan digerini anlamiyon Allah yardımcımiz olsun ağırlaştım da iyice mecbur yapacağız biyerden 🤣🤣🤍😍
MorKelebek54 ZeynepDuru17 instsgramda bi sayfa vardi asini unuttum orasi uygun baya bi, trendyoldada bi sayfadan bi kac bisey aldim guzel kaliteli geldi valla normalde bebek kuuafetlarini intenretten almak istemedim hic iyi gelmez diue kendim elimle dokusuna bakmak icin ama o sayfa baya iyiydi