Ezgicimm 123NurKay123 hayırlı uğurlu olsun ben de bugün aşılama oldum kasıklarımda ağrı hissediyorum sizde de olmuş muydu?
Hiratuba Gizem06_71 Rabbime dua edelim inşallah pozitif çıkar, ben hep Meryem suresi dinlerdim sesli bir şekilde sana da tavsiye ederim canım.
Ezgicimm 123NurKay123 demek ki aşağı yukarı benzer semptomlar oluyor herkeste.. inşallah tutar da sevinçli haberlerimizi de paylaşırız ☺️
123NurKay123 papatyaolsun geçen hafta tek kese vardı şimdi iki kese var iki tarafta da yumurtam vardı ama bnm tüpleri kapalı demişlerdi gerçekten mucize oldu🤲🥰
Sibelldl Aisha777 ay çok sevindim inan edin aklıma birden siz geldiniz bakayım sonuç ne olmuş diye girince bildirimden yorumunuzu gördüm çok çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaşşshhh 🌺🌺🌺
Betsin Aisha777 merhaba, çok sevindim sizin adınıza Allah sağlıcakla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah 🤲🏻🌸 peki aşılama yapmanızdaki sorun neydi ?
Aisha777 Betsin Tesekkur ederim canim hiç bir sorun yoktu bizde anlamadik normal yolla neden kalamadiğimi
Malajin17 Fey04 yani kasik ve bel ağrım göğüs hassasiyeti. Gaz şikayeti falan vardı ama zaten tutmadi falan diyordum. 11. gün kan verin 61 ile öğrendik