mrp2023 Derennn700 canım sanırım sayı iyi ama hareketlilikte ileri hareketlilikte sorun var gibi bende tam anlamıyorum ama
Derennn700 Anlayanlar yoruma doktor olur dedi benim reglim düzenli 9 aydır gebelik olmuyor eşimde sperm sorunu vardı düzeldi doktor bu ayda olmazsa hsg istedi zor mudur ya da koca karı yöntemiyle rahim kaldıran var mıdır
metemom_ Derennn700 hsg de bir şey yapmıyorlar ki anestezi verip film çekiyorlar koca karı yöntemiyle arkadaşımın ablası tahmini çevirtti kıza bir daha hiç çocuğun olmaz demişler yanlış bence öyle şeylere başvurmayın tıp bu kadar ilerlemişken
Mugey Biz de baktırmıştık değerleri iyiydi ama takviye vermişti eşime. Yine de aylarca olmayınca ben hsg çektirdim 2.ayımda gebe kaldım. Sizin de diğer değerlerinizde başka bir sorun yoksa yada pkos gibi durumlar yoksa sonuç alabilirsiniz.
Mugey Derennn700 ben sedasyon altında çektirdim o yüzden hiç bişey hissetmedim. Basit ve kısa bi işlem zaten uyanman işlemden daha uzun sürüyor öyle diyim😊
Derennn700 Gzn07 bu ikinci ayımız canım iki ayda böyle oldu ama iki ayda 23 bin tl gibi bi fiyat tuttu, İsimlerini yazarım sana
Gzn07 Derennn700 ilk test sonucunuzda benim için önemli çünkü şuna ki bizim teste çok yakın testiniz 23 bin derken neler kullandınız şimdi çok merak ettim
Derennn700 Gzn07 canım ilk test sonucumuzda morfoloji sıfırdı tüm değerler, sperm sayısı 8 milyondu İlişki de bu ay ben ovülasyon testi kullandım çatlama gününü değerlendirdik inşallah rabbim isteyene bize de versin
Derennn700 Meryykb01 canım şöyle söyleyeyim ilaçlar eşimde ama hatırladığım kadarıyla NAC asetilsistein(bu kapsül suya konuluyor vitamin) Sperra ve balık yağı içerikli hap iki tane kullandı i
Gzn07 Derennn700 tam ilacın fotoğrafı veya linkini paylaşabilir misin bende araştırayım doktorumuza sorayım bulamadım çok çeşitleri var?
Derennn700 Gzn07 canım aşağıda görsel bıraktım bu iki ilaç aşırı etkili oldu diğerinin kutusunu eşim atmış yenisini istemiş o yüzden böyle attım bir tane de kapsül var suya atılıyor o da bitmiş yoksa görsel atardım NAC diyeydi ismi