Arzu501 Serklaj sonrası evde bebeği olanlar, nasıl oldu ne yaptınız. Dün serklaj oldum. Ama evde 8 aylık kızım var. Şimdilik annem yardım ediyor ama bana çok bağlı. Ayağımda falan sallamak istiyorum dikişlerden korkuyorum.
myangelson Arzu501 doktorunuz ne önerdi ? Acil serklajda çoğu zaman sürekli yatmayı öneriyorlar sadece tuvalete falan kalkmayı. Siz ayağınızda falan sallarsaniz oturmaniz gerek oturmak da yasak oluyor genelde. Doktorunuz ne dedi?
Momofelisa Arzu501 ayakta sallamak çok riskli bence sonuçta hem oturmanız gerekecek hemde bacakların üzerinde bir ağırlık varken sağa sola hareket ettirmek popoya vajinaya daha çok baskı yapar. Doktorunuz durumunuza göre yönlendirir zaten ama riske atmayın derim. Hele ki acil serklaj olmuşsunuz. Bebeğiniz de bu süreçte sallanmadan uyumayı öğrenmiş olur hem
Arzu501 myangelson bende 13+2de yaptı dünen. 34 e inmiş servikal kanal. Alsında 40 üstü olması gerekiyormuş. Dinlen dedi ağır kaldırma falan ama bebeğimi nasıl bırakayım. Şimdide hasta daha fazla bana ihtiyacı var
Momofelisa Arzu501 bebeğimi nasıl bırakayım diyorsunuz ama karnınızdaki da sizin bebeğiniz onun da sizin özeninize ihtiyacı var
myangelson Arzu501 karnınızdaki de bebeğiniz dikkat etmeniz gerekiyor maalesef doktorun dediklerine uymanız gerekiyor zor ama yapacak birşey yok. İlk haftalar dikkat edilmesini öneriyorlar bazen sonrasında yavaş yavaş normale dönebiliyorsunuz belki sizde de öyle olur ama ilk zamanlar lütfen dikkat etmeye çalışın
Arzu501 Momofelisa sallayarak uyumuyor zaten. Kucakta uyur hep. Sadece ben ayakta kalmayım diye öyle yapıyordum hep. İkiside benim canım. Çok çıkılmaz durum