yeni-annelik Srfe01 daha çıkmadı bekliyorum inşallah iyi çıkacak tek duam bu Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı 🤲🏻
Tugcev Zeynomsu Bunu eşim gösterdi bana ama ben yorum bulamadım hakkında çok fazla. Sonuçlarınız çıktı mı acaba nasıldı?
Evremo Nerede yaşıyorsunuz? Eskieşhire yakın mısınız yada gelip gitme yapabilirseniz bedava bakılıyor çoğu yerde yazdım bilgi verdim sizede söyleyim.
Tugcev Evremo İstanbul’dayım. Düşündüm aslında gitmeyi ama sanırım sonuç bekleme olayı biraz strese sokuyor beni. 1 ayda çıkıyormuş heralde sonuçlar
Zeynomsu Tugcev 1 ay çok değiş mi? Bize 10 gün sonraya demişlerdi. Diğer aradığım yerlerde hep 5-12 gün arası demişti diye hatırlıyorum
yeni-annelik Ozge246 benim 1:145 çıktı ikili testim doktor fetal dna önerdi bu yüzden sizin kaç çıktı
Ozge246 yeni-annelik Benimki 1/50 çıktı canım o yüzden amniyosentez öneriyor doktor daha kesin sonuç diye
yeni-annelik Ozge246 Allahım yardım etsin Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah güzel sonuçlar alırsınız 🙏🏻
Ozge246 Amin canım inşallah ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağ salim kavuşalım evlatlarımıza sonucun çıktı mı senin canım