Nurov nurhuma17 aynı gün mü? Doktorunuz bu şekilde mi önerdi çok fazla gelir bi gün için bu kadar vitamin eminmisiniz
nurhuma17 Nurov çok özür dilerim tam anlatamadım kendimi sanırım ocean omaga3, dekavit, magnezyum, d3k2 , geynoferon ve ekopirin bunların hepsini doktora danışarak alıyorum arkadaşım
06Pembemavi80 Nurov 3 ayrı kutu . Ben şuan 6 haftalık İmoM primo kullanıyorum. İkinci trimesterde OMEGA olanı var onu kullanacağım. Doğumdan sonra da.latte olanı varmış 😁🤗
Nurov bilgeeS feramat dimi demir ilacı yani, gynoferro daha zengin baktım ben ikisine benim özel doktorum feramat yazmıştı ama oğlumda gyno kullanmıştım karşılaştırdım gyno fark atar içerik olarak
Nurov nurhuma17 ha ocean omegası ben ocean mumy sandım da decavitle içeriği yakın ondan şaşırdım aynı gün ikisi olmaz diye, teşekkürler bilgi için 🫶🏻
Yasemincee26 bilgeeS benimde doktorum özel. Aynı ilaçları verdi. Decavit ve gynoferon kullanıyorum ama her gün atamıyorum çok bulantı yapıyor iki güne bir kullanıyorum. Yani decaviti devlet karşılıyor diye değil içeriiği için verdid
Evremo Haftaya kadar elenatal omega 3 olan şu özel vitaminlerden aldım. Bu ay devlet decavıt yazdı aldım bitireyim bale dedim başlamışken bende kararsız kaldım ama
Nurov Evremo bazıları bomboş ilaç yazıyo ya içeriğine dikkat edip kendimiz araştırmalıyız, bebeğimize en faydalı olan için
Tazeannebirsi Decavit ve regenesis kullanıyorum şu an. Geçen ay da ocean ve decavit kullanıyordum. Decaviti sabah diğerini akşam alıyorum