Bh05 Gebe arkadaşlarım 14 haftalık hamileyim her doktorun verdiği takviye vitaminler farklıdır ama siz neler kullanıyorsunuz birde bu dönemde kabızlık yaşayan oldu mu
Beybitooo Bh05 kabızlık yaşadım kuru kayısıyla atlatılıyorum , ı Mom d vitamini ve ferrum kullanıyorum demir ilacı
yelizoo ben kabızlık yaşamıştım, i mom ve new life b12 takviyesi kullanıyorum, kuru kayısı tüketmeni öneririm yemeklerinden yada salatanda zeytinyağı bunlar beni rahatlatmisti hala daha devam ediyorum 🐣
miavega yelizoo merhaba, b12 seviyem baya düşük çıktı. Doktorum new life önerdi. B12 değerinizi yükseltti mi acaba kullandığınız takviye?
Senaatt Elenatal 2 (her gün) D-colefor 20000 ıu (haftanın 2 günü) Ocean extramag (her gün) Gynoferon (her gün) Ben bu şekilde ilerliyorum doktorumla 22 haftalık gebeyim 😊
Sbhakcnn D3kullanıyorum pregnom max verdi doktorum vitamin ama onu içince karnımda agrı oluyo ve istifra ediyorum oyuzden kullanmıyorum şuanlık 16+5 haftatadayız🐣🌸
yelizoo En başından beri bunu kullanıyorum B12 takviye gıda da tükettim ama doktorum B12 düşük iğne başlayacağım dedi sonra ben gıda kısmında iyice yüklendim düzenledi şuan değerlerimde bir sıkıntı yok 🥰