1prensesannesi__ Svl2109 hic acele etme cikinca gidersin canim ne zamana ogrenecegin varsa o zaman ogrenmis oluyosun 😁 ben 2 aydir hep gittim 3 4 kere kendini göstermedi ancak ogrenebildim 😂
Ebrarabla_06 1prensesannesi__ kız ilkinden daha heyecanlı oluyor valla 😁 inşallah bir şey eksik olmadan tamamlarsın 🥰
1prensesannesi__ Zeynep15 yaa yerimm 🥰 varmı detaylı resmi 😃 yüzünü gördün mü ben yüzünü görmeyi cok istiyorum ama göstermedi oglusum
1prensesannesi__ Zeynep15 ayy cok guzel boyle heryeri net gorunuyo mu ne kadar sürdü anlatsana asko bende bu ay basi detaylıya giricem 😃
Zeynep15 1prensesannesi__ gözüküyo canım herşeye detatylı bakıyo. Beyni, kalbi, akciğer, böbrek, eller kollar bacaklar… Yüzünü 4 boyutlu gösterdi baya. Rapor veriyo en son. Benim yarım saat sürdü
1prensesannesi__ Zeynep15 ayy ben yüzünü cok merak ediyorum peki kaca yaptirdin kendi doktorun mu yapiyo baska doktor mu
Zeynep15 1prensesannesi__ yüzünüde gösterirse çok güzel görünüyo 🤣 bizimki uğraştırdı biraz ama gördüm tabi 🤣 ağzı burnu bana benziyo 😍 radyoloji uzamanı yaptı canım 3250 yaptırdım ama gerçekten değiyo 😍 mucize resmen 🤲🏻
1prensesannesi__ Zeynep15 bakalım bende bu ay girmem lazim insAllah cok daha pahali degildir bu ay cok doluyum cunku 😁😁 kizim minnosumun dogum gunu var parti istiyo bayram var bayram gezmesi var 😂😂 cok istiyorum detayliya girip nur cemalini görmeyi cocugumun insAllah benimde isim rast giderde gorebilirim 🥰
Tugba1tugba 1prensesannesi__ kuzu sana bacak arası fotoğrafı verdi mi bana da 15 te erkek dedi ama değişir mi diyorum acaba bende daha bisey alamadım o yüzden
1prensesannesi__ Tugba1tugba ben istedim aslında ama doktorum bunun icin pozisyonu iyi degil dedi ama bana gösterdi pipiyi 🥰 bide bebekte cinsiyet degismez yanilma olur senin ultrasonda bariz belli erkek oldugu hayirli olsun 💙
Ea_aylms6 1prensesannesi__ Sermec27 Minikanne-76 Çok net bir şekilde cinsiyeti belli ama sizce değişir mi ya korkuyorum eşya alıpta cinsiyeti değişmesinden burada tam 15 haftalığız
Minikanne-76 Arzu501 canım bana 12+5 dedi ki önce parlaklık var pipi mi sonra dedi ki bacaklarını açmıyor birini Hafif kaldırmış kız gibi sen büyük oranda kız düşün 16 17 haftada gel bu şekilde değişen oldu mu