1prensesannesi__ Kimler dogru hissetti hatirlamiyorum ama tahmin yapan herkese tesekkur ederim doktorumuz %100 erkek dedi 🥰 @Anneoluyorumm00 @Zeynep15 @Ebrar_65
Anneoluyorumm00 1prensesannesi__ ayy çok sevindim canım senin adına 🥰 galiba erkek demiştim bende öyle hatırlıyorum 😍 çok şükrü canım bir kızın var şimdide benim gibi oğlun olucak çok heyecanlı rüyada doğru çıktı ya 😊🎉
Tugba1tugba 1prensesannesi__ hayırlı olsun kuzum sağlıkla al kucağına oğluşunu kaçıncı haftada belli oldu
1prensesannesi__ Anneoluyorumm00 evet canim bende erkek hissediyodum en bastan beri 😅 mutlu oldum dogrusu 🥰
1prensesannesi__ Tugba1tugba 1 saat once belli oldu canım 18+4üz gecen hafta sırtını dönmüştü bu hafta tam gösterdi doktorumuz yuzde yüz dedi 😁
1prensesannesi__ Zeynep15 oyle valla yaa kiz erkek farketmiyodu ama gönlümden hep erkek gecti nasip oldu şükür 🥰😘
1prensesannesi__ Ecemfidan at ultrasonunu bakalim canim tahmin tahmindir bana burda cogu kisi erkek dedi cikti 😁
Ea_aylms6 1prensesannesi__ Sermec27 Minikanne-76 Çok net bir şekilde cinsiyeti belli ama sizce değişir mi ya korkuyorum eşya alıpta cinsiyeti değişmesinden burada tam 15 haftalığız
Ebrar_65 1prensesannesi__ Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim🥰 çok şükür 🥳🥳
1prensesannesi__ Ebrar_65 amin hepimizin insAllah 🤲🏻🥰 şükür ki catlamadan ögrendim oğluşum olcagini o kadar duygusalim ki anlatamam 🥰🥰
Tugba1420 Ebrar_65 siz genelde çok doğru tahminlerde bulunuyorsunuz sanırım takip ettiğime göre benimkinede bakarmısın 12 haftalık şuan