MervEfehan Kızlar 10-15 güne belki daha erken doğumum var. Biz Elizan ismini düşünüyoruz ama ben yine de emin olamıyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var diğer isimleri de son kez değerlendirmek istiyorum 😊 oğlumun adı da Efehan ona uydurmustum Elizan i aslında
elmaelmaelma MervEfehan elizan çok hoş gelmedi bana. İlla abisiyle uyumlu olsun derseniz bilgehan tercih edebilirsiniz. Demode gelir mi bilmem ama Aslıhan, Neslihan da olabilir .
Nes7616 MervEfehan bende Bilgehan çok güzel bi isim daha uyumlu elizan sanki pkk ismi gibi geliyo kulağa şahsen ben fazla milliyetçi olduğum için Türk ismini çağrıştırması önemli benim oğlumun adı da Emirhan kız ise 2. Bebeğim cinsiyeti henüz bilmiyoruz Bilgehan düşündüm uyum açısından benim adım Neslihan babası da Aslıhan da olabilir diyor uyumlu isimler
Ecemp1610 MervEfehan nolur üzülmeyin ama sorduğunuz için söylüyorum bence elizan çok çok kötü terörist ismi gibi
ikitosbikannesi_ MervEfehan gayet güzel bi isim seçmişsiniz hem abisinin ismi ile de uyumlu olmuş bence kafanı bulandırma canım