Rabiakltk5 Kızlar içeriği en temiz ıslak mendil, şampuan, deterjan,pişik kremi önerileriniz varmı tecrübeli anneler yazabilir mi
Melliisaa Rabiakltk5 24 haftadan merhaba pişik kremi olarak sudocrem alacağım ıslak mendil olarak yeni doğana pamuk kullanırım düşüncesiyle bakmadım ama sleepy alırım şampuan da mustela alacaktım ama pahalı unı baby alacağım
likesah Rabiakltk5 icerigi en temiz islak mendil waterwipes ama bana pahali geliyor. Evde pamuk kullaniyorum disarida sleepy bionatural yenidogan islak mendil kullaniyorum memnunum. İncianin sampuan ve deterjanini kullaniyorum. Deterjanda siveno da kullandim o da guzeldi. Losyon olarak ecowell kullaniyorum guzel ama bebegim artik ellerini cok agzina goturuyo o yuzden mamaauranin yenilebilir icerikli losyonuna gecicem. Pisik kremi olarak weleda kullaniyorum. İlk ay cok kaka yaptigi icin biraz pisik problemi vardi ama buyudukce gecti pisik olmuyor artik.
Rabiakltk5 Melliisaa bizde bugün itibarıyla 24. Haftaya girdik evet mustela çok pahalı pişik kremini mustela almayı düşünüyordum sadece deterjan ve şampuanı da uni baby alırım bende