tatlibebegim_ Aden17 valla bilmiyorum ki tetikliyo olabilir mi acaba, böbrek genişlemesini enfeksiyondan dolayıda olabilir diye duydumda şekeri bilemedim :(
Aden17 tatlibebegim_ yok ya enfeksiyondan olsa mutlaka doktorlar ölçüm isterlerdi şekeri şu yüzden söylüyorum şeker suyu arttırıyo suyun fazla olması da böbrekte genişleme yaratıyo
tatlibebegim_ Aden17 suyu zaten bi tık fazlaymış bendeki 2 cm de ondan dolayı heralde bebeğin ki biri geçmiş ya
Aden17 tatlibebegim_ yani zaten olsa sebebi belli doktorlar söylerdi kesin diye. Suyunun fazla olduğu kaçıncı hafta çıktı
Merve_ceyhan0803 yagmurrrra benimde aynı valla diyet uyguluyorum insülin kullanıyorum az kaldı şükür sabırla bekliyorum bakalım
yagmurrrra Merve_ceyhan0803 insüline kaç değerle başladınız benim değerim o kadar yüksek değil sanırım
Merve_ceyhan0803 yagmurrrra yokluk 3 vuruyorum açlık 6 benimde senin gibi diyet ile sınırın altında tutmayı başarıyorum ama arada kaçamaklar oluyor tabi bol yoğurt tüketiyorum dengeliyor şekeri
dinciklim6 yagmurrrra şeker var fakat diyetisyenle halledebilirsin benim de böyle çıkmıştı dikkat ettim şuan normal seyrediyor.
yagmurrrra dinciklim6 bakalım haftaya kontrolüm var doktorum ne dicek gerek görürse giderm ama bu değerim çokta yüksek değil galiba dimi
dinciklim6 yagmurrrra evet yüksek değil muhtemelen endokrine yönlendirecek ondan sonra 1 hafta ölçüm isteyip daha sonra diyet uygulayacaksın