Musel Kızlar sizce erken gebelikmi kaset testmi sanki kaset testlerde daha doğru sonuç veriyor sizce ?
1palyaco Musel adet düzensizliğim vardı ama ben gebeliğimi kaset test ile 3hafta 1günlük iken öğrendim .
Bahar2210 Musel aynı gün hem kaset hem erken gebelik testi yaptım garantiyr almak için erken gebelik testi slik çizgi çıktı kaset testte bariz belliydi
momofmychildren Musel eğer gününüzden önceyse erken gebelik testi çünkü çok hassas oluyorlar sonuç daha net çıkıyor
Musel BabyAta burda devlet hastanelerinde kan veremiyoruz kadın doğuma yönlendiriyo kadın doğumuda kalabalık oluyor o yüzden evde yapıp varsa özele gitmek benm için daha mantıklı🥰
Musel Tgcmr ben geçen almıştım hem normal hem erken gebelik yoktu ama burada okudum kaset testler daha hassas oluyormuş en düşük betadan ölçüyormuş
BabyAta Musel yakınınızda sağlık ocağı varsa sabahları yapıyorlar. Erken öğrenmek istiyorsanız kaset testler çoğu zaman yanlış ve bozuk çıkıyor.
Tgcmr Musel gercekten dogru ben oğlumda bi gun gecıktım baktım 2.çizgi cok sılık aynı gun kan verdim 16 cıktı cok basında yani
Musel BabyAta sağlık ocağı var ama pazartesi çarşamba perşembe günleri kan alıyorlar olmazsa pazartesi gidip kann vereyim adetime 4 gün kalmış oluyor çıkar kanda dimi
-Themother- Musel kadın doğum polikliniğine gidip gebelik şüphem var test yaptırmak istiyorum diyin kan alırlar. Sonuç 2 saate e nabıza düşüyor