Rabia6606 Merhaba kizlar 30+5 günlük hamileyim ve su son iki gündür bebeğin hareketlerini çok nadir hissediyorum . Zaman daraldikca hareket hisstme olayı kısalıyor mu?
AAaaEE Rabia6606 ben de 30. Haftaya yeni girdim eskiden daha hareketliydi son bir haftadır hareketleri zayıfladı.
AAaaEE Rabia6606 Bu arada oruç tutuyor musunuz ben tutuyorum biraz da tedirgin oldum oruç etkiledi mi diye
Rabia6606 AAaaEE benimde öyle 23 . Hafta dan sonra hissetmeye başlamıştım ta ki bu zamana kadar kıpır kıpır di hatta uyuyamıyordum .ama şu bı kaç gündür fazla hissetmiyorum hareketlerini acaba yeri daraldı feln ondan mı bilmiyorum
Rabia6606 AAaaEE yok canım tutmuyorum yani denedim baktım olmuyor. Zaten erken doğum riskimde var tehlikeye atmak istemedim
Melek-10 35 haftalığız ama bebeğim en başından beri hep sakindi hala da öyle sakin bi bebek bende endişe ediyorum bazen ama böyle sakin bebişler de varmış :) rabbim hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Rabia6606 Melek-10 amin amin ins . Önceden çok hareketli idi şimdi hareketleri zayıflayınca merak ettim . Acaba büyüdükçe hareketleri mi azaliyor diye