Ebru_calskan Kızlar öncelikle merhaba 29 şubatta çatlatma iğnesi yaptırdım bugün iğne yapıldığı günden itibaren 15 gün oldu 17 martta da adet günüm bugün test yaptım ama negatif çıktı 🥹acaba pozitife döner mi beklemem mi lazım
Ayseldz Ebru_calskan bende klomen ve iğne ile hamile kaldım. İlk denemem de 14. Günü regl oldum ki herkes aynı şeyi söylemişti. 2. ay denememde iğne gününü saymaz isek 12. Günü erken gebelik testinde silik bir şekilde çıktı 13. Gün kanda çıkmıştı.
Ebru_calskan Minnakbiri gittiğim doktor 20 martta çağırdı ama ben yine de yapmak istedim gebelik testinde çıkmıyor mu erkenden
Sinemkayabasi Bence adet tarihini bekle eger olmassan 1 2 icinde kan ver. Ayni sekilde bende catlama ignesiyle hamile kaldim adet tarihim gecti 3 gun sonra hamile oldugumu ogrendim:)
Ebru_calskan Sinemkayabasi ay inşallah 🥹hayırlı uğurlu olsun size de negatif çıkıp kanda pozitif çıkar mı 🤔
Merve_50 Sinemkayabasi canım ben igneden 12 gun sonra test yaptim negatif ama adet olmadim 2 gündür de kasık karın ağrısı var acaba yarın kan versem mi ki
Minnakbiri Ebru_calskan benim 12.gün çıkmıştı ama umudunuzu kırmak istemem herkesin bir olmuyor kanda ama net olurdu 🍀 bazılarının 17.gün pozitife dönmüş mesela inşallah vardır
Sinemkayabasi Ebru_calskan bence siz adetinizin gecmesini bekleyin en sagliklisi o caninizi sıkıp sitres yapmayin. Adet gun gecsin yapin☺️
elif99__ Benim çatlatma iğnesinden sonra 1 hafta gecikti adetim 1 hafta sonra adet oldum işe yaramadı yani. Geçen haftalarda rahim filmi çektirdim tüplerim açıldı tıkanıklık varmış şimdi bekliyoruz Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 💘
Ebru_calskan elif99__ inşallah canım tüplerin açıldıysa bu sefer olur bende rahim filmi çektirdim ama tıkanıklık falan yok ikisi de açık dedi
Ebru_calskan Minnakbiri kuzum mesela iğneden 2.3 gün sonra gebelik oluştuysa idrarda çıkmaz herhalde öyle birşey olmuş olabilir mi 🤔
Minnakbiri Ebru_calskan iğneden sonra 36.saatte ortalama yumurta çatladığı için geç döllenme ihtimali düşüktür ama olan da vardır belki seni yanlış yönlendirmeyim benim 12.gün çok silikti 13.gün kanda 48 le öğrenmiştim.Doktorum 14.günde kanda kesin çıkar demişti
Sinemkayabasi Merve_50 normelde catlatma iğnesi sonrasi adet olunur 1 2 gun oynar ama oluyosun benim 2.vuruluşum igneyi adetim gecince bi yapiyim dedim yine umut baglamiyorum ama🙂 bi yaptim cift cizgi umudunuzu asla asla kaybetmeyin. Sitres en baş düşmani kafaniza takmayin.
Ebru_calskan Minnakbiri bende 36 saat hesaplaması yapmadı normalde herkesten öyle duydum 2 gün ilişki var 1 gün yok dedi sadece Allahım inşallah nasip etmiştir kuzum adetim de geçsin tekrarlarım