Anneoluyorumm00 Hasret2001 kız bende bu gün tam 21 haftalık oldum bende iki gündür akıntım oluyor normalde hiç yoktu benimde detaylı ultrasonum 10 gün sonra normal mi acaba diye merak ediyorum
Hasret2001 Anneoluyorumm00 ayy akıntı vardı ama son iki gündür bı değişik bı tuhaf tuvalleten cikamaiyorum
esty35 ben de 21+2 yim bugün, bende de ara ara akıntılar oluyor beyaz renkte. yarın detaylı ultrasona gideceğim soracağım perinatologa
Anneoluyorumm00 esty35 benimde iki gündür akıntım var bende 21 haftalığım acaba rahime çok baskı oluyor diye mi oluyor
esty35 Anneoluyorumm00 bende bu yüzden olduğunu düşünüyorum bir de gebelikte idrar yolu enfeksiyonu çok sık oluyor akıntılar enfeksiyon kaynaklı da olabilir
Anneoluyorumm00 esty35 aynen olabilir inşALLAH ondandır daha kontrollüme 10 gün var benimde merak ettim doğrusu
svncgldgn Hasret2001 benim hamileliğin en başından beri böyle şuan 32. Haftdayız ıslanma oldu hep hala da oluyo ama doktor baktı idrar ve akıntı gibi dedi. Enfeksiyon olabilir ya da benim gibi idrar kaçırıyor olabilirsiniz ama su da olabilir riske atmayın doktorunuza bi danışın
Hasret2001 @"Anneoluy svncgldgn orumm00″#p31845939 svncgldgn şuan hastaneye gözlem amaçlı yatırdılar çünkü bı ped verdiler onu takip ediyorlar
svncgldgn Hasret2001 çok güzel iyi olmuş takipte olmanız eğer suysa ona göre önlem alınır ama bende idrar kaçıyordu hala da kaçıyor mesanemin küçük olduğunu baskıdan da kaçtığını söylemişti doktor
Svncezo Hasret2001 9. Haftamdayım benimde aynı şekilde bazen korkup tuvalete gidiyorum 😁 dr normal dedi
Hasret2001 Anneoluyorumm00 çok şükür iyiyim canım şuan için sıkıntı olmadığını söylediler farklı bir test yaptilar