boraninannesi_ Nurkrkc17 sağlıkla gönlünüze göre hayırlı evlat olsun insallah😍😍 ben de en basta erkek hissederken herkes kızın olcak dedi çevremde ben de üzülüyodum erkek istiyodum ama şimdi sanki öğrenmiş gibi eminim erkek olacak diye ama kız olmıcak diye üzülmeye basladım gizlice😂😂😂 kız olursa çokk şaşırcam şuan
-Themother- boraninannesi_ ahahah ben de kendimi erkek olacak diye şartlıyorum. Belki ters etki olur falan 😅😅
Nurkrkc17 boraninannesi_ amln inşallah Allah nasip ederse Eğer rabbim hepimizin gönlüne göre versin valla bende baştan beri hep erkek hissediyorum gebelik sürecim de farklı kızıma hamileyken ve şuanki gebelik arasında dağlar var karnım bile farklı büyüyor o yüzden bende bilmiyorum belki de kendimi avutuyorum 😅😅bana da doktor 2 hafta sonra net erkek derse şok olurım gerçekten 😇🥹
Damla_pelin Benmde bir kızım var şimdide oğluma hamileyim 19+1 , bende hep erkek duydum ve beni her gören oğlun olacak demişti 😀
Asyamelek -Themother- çok yeni daha 5 haftalık yumurtlama gününe denk gelmiş korunduğum halde oldu bilmiyorum şaşkınım 🥹
sryy tugbaturkballi 30 haftalığım benle beraber iki arkadaşım daha aybı haftada ve hepimizin oğlu oluyor😅hastanede de genelde erkeks uyuyorum kız bebiş çok az bu sene
tugbaturkballi sryy aaaa öyle miii yeni doğum yapan ve 30 üstü olan tüm arkadaşlarımın kızı olacak benim de 😬 ne yılı olursa olsun ilahili diğer cinsiyetten de doğacak tabi 😂
gokcegn21 -Themother- her iki ablam hamile ve ben . Onların erkek benimki daha gitmedim hastaneye. Kesinlikle erkek diyorum 😂