-Themother- Kızlar bu sene kız senesi mi erkek senesi mi 😁 Ben 4+4teyim. Kayınvalidem 2 kere rüyasında erkek bebek görmüş 😅 ben kız istiyorum ama erkek hissediyorum 🙃 sizce?
Dilara_0 -Themother- bu sene erkek senesi diye tahmin ediyorum bende 2. Kez erkek bebeğe hamileyim 1 ay önce öğrendim erkek olduğunu 🥹😁
1palyaco -Themother- etrafımda tanıdığım 9hamile var ben dahil 8imizin cinsiyeti erkek 😁 bu arada hamile olduğumu öğrendikten sonra rüyamda hep oğlum olduğunu görüyordum.
Asu_moi Doktorum bile geçen,cinsiyeti kız bi hastasını paylasıp günler sonra ilk kez kız demiş😂kime baksam erkek.. kendimnkinide erkek hissediyorum..
-Themother- Asu_moi ben ilk bebeğime hamileyken 2021-2022 erkek senesiydi. Herkesin oğlu oldu artık kız senesidir diyordum 🤣🤣
-Themother- Asu_moi amin önemli olan o tabii ki. Ama oğlum olduğu için bir tane de kızım olsun istiyorum 🙃 Ama içimde hiç kız olacağı hissiyatı yok 😅
Asu_moi -Themother- 😍gönlünüze göre oolsun sağlıkla alın inşallah hic belli olmaz,ters köşe de yapabiliyor bazı bebişler😀
-Themother- Asu_moi aklıma Hürrem sultanın şu repliği geliyor: Ben yine erkek doğurucam, yine erkek olacak sonra yine erkek…
tugbaturkballi Birkaç haftadır cinsiyetini öğrenenler hep erkek ama 25-30 haftalık olmuş ya da daha yukarı haftalıklar hep kız :) yeni öğrenecek anneler bence erkek bebeğe hamile, tabi ki Allah bilir 🙏🏻 ben de 16.haftadayım ve oğlum olacak 🩵
sryy tugbaturkballi 30 haftalığım benle beraber iki arkadaşım daha aybı haftada ve hepimizin oğlu oluyor😅hastanede de genelde erkeks uyuyorum kız bebiş çok az bu sene