Betren
Gerçekçi olarak anlatıyım sezeryandoğum çok kolay o kısmı hiç düşünmeyin hatta ameliyattan çıktınız odaya gittiniz bacak uyuşuknuz geçene kadar her şey mükemmel sonda takılması çıkartılması her şey basit ama uyuşukluk geçmeye başladığı zaman karnınızdaki ameliyatın acısı yüksek bir şekilde başlıyor ama anında ağrı kesici iğneler ve serumlar veriliyor 1 saat sonra falan oda geçiyor ilk kalkmadı biraz zorlanıyorsunuz yürüyüş de sıkıntı yok ben kayısı hoşafı götürdüm gaz çıkarttım daha da rahatladım iki defa karnıma bastırmaya geldiler o biraz acılı ama beş saniye falan sürüyor alttan parmaklarını sokup hafif bastırıyorlar canın acımıyor ama dikişlerini bilmediğim için acıyacak diye korkusundan kendini sıktığın için acıyor onun dışında hiçbir problem yok tabi eve geldikten sonra da dikişlerinde sızlama ağrı bunlar devam ediyor ama iğne yazıyorlar vuruldukça rahatlatıyor rahatlıyorsun ben hala kalkarken yataktan eşimden destek alarak yatıp kalkıyorum acı oluyor ama yürümekte koltuktan kalkma vs bunlarda bi sıkıntı yok