Bahar2210 ezell34 bende kullanıyorum 1 haftadan beri coraspirn önlem amaçlı en düşük dozda veriyorlar ilk kızımdada kullanmıştım
Minigiim-vebenn52 ezell34 tabiki kilo aldırıyor eğer kullanmazsan bebek senden beslenemex zayıf kalır kullanırsan bebek senden daha iyi beslenir
Bahar2210 ezell34 kilo alması değil gelişim geriliği olmaması için bebeği besleyen damarlarda direnç olunca veriyorlar genelde bende çok az gördü ilerde sıkıntı olmasın diye verdi zaten şuan daha bebek bizden beslenmyorki
mugemuzn Damarların birinde direnç olduğu için doktorum yazmıştı 12. Haftada, 20. Haftada detaylı ultrasonda sorun kalmadığı için perinatoloji doktorum kesti. Hiç bir zararı yok, bebeğin kilosuyla alakalı bi durum olduğunu sanmıyorum
Minigiim-vebenn52 Bahar2210 ileri dönemlerde sizden beslenecek ve kan akışınız az olursa gelişimi ve kilo alımı yavaşlar o yüzden düzenli kullanım gerektiriyor aspirinden sonra 35. Haftada bırakıp iğneye geçiliyor
rumeysabet Coraspirin kullanıyorum bebeğimde gelişim geriliği vardı daha önce birde şeker hastalığı olunca sanırım veriyor ama ihmal etmeyin