cnrbia Merhabaaa 😍 doktor kesinlikle boyatmamam gerektiğini söyledi hamileyken saç boyatan var mıııııı?
Aybarssena cnrbia 2 hamileden biri mutlaka boyatmıştır ben 3 kere boyattım hiçbir zararı olmadı çok şükür
Cennet_kusum16 cnrbia kimyasal olduğu için izin vermedi. Risk almıştım Kuaförumde o vebale giremem boyayamam ben dedi bitkisel olan boyalar bile tam anlamıyla bitkisel değilmiş. Doğumdan sonra da 40 in çıkınca yağlı saçlarla gel gözeneklerin kapalı olsun öyle boyayalım dedi.
Bahar1 cnrbia ben ilk kızımda 2 haftalik oldugunda boyatmıştim her ayda düzenli olarak.dip boyaya gittim bitkisel boyatmıştim simdi 2.hamileligim bu hamileligimde de gittim hatta doğuma 2 haft kala dip boyaya tekrar gidicem
Rana010101 Organik boyalar varmış onlarla boyuyorlarmis ben yapmadım ama saçımı kestircem mesela ama doğumdan sonra yapıcam ne yaparsam
tubaysima Ben de hep boyatan biri olarak kendimi tutuyorum hatta emzirme döneminde de boyatmaktan açıkçası çekiniyorum gerçekten ağır kimyasallar çünkü
BabyAta Boyatmam yani o boya kokusunu hamileyken asla çekmemem zaten saatler sürüyor bebeğime yazık kimyasal tamamen
Susam59 Ben boyattım ama kendi saçım üstüne ombre, yani cildimle temas etmedi boya, boyanırkende maske taktım kokusunuda almayım diye, ilk 3 ay çok tavsiye etmiyorlar normalde