aysegulldemir92 BirAskMasali1323 bana hkürtaj dedi ama olmadım 1 hafta daha bekliyecegim devlet hastahanesi ne gidip bakitiracam tekrar ağrım yok kanamam yok tek ümidimiz geç döllenmeden kaynaklı olduğunu söylemesi doktorun ALLAH BUYUK HAYİRLİSİNİ NASİP ETSİN CUMLEMİZE 🤲
BirAskMasali1323 aysegulldemir92 Amin cümlemize inşallah banada doktor bi sıkıntı olmadığını söykedi 1 ay sonra tekrar gel dedi ama bebek ultrasonda görünmediği ve kalp sesini de duymadığım için içim rahat değil iki hafta sonraya randevu aldım tekrar gidecem umarım dediğiniz gibi geç döllenmedir
BirAskMasali1323 aysegulldemir92 rabbim tüm isteyen annelerin kucağını boş bırakmasın inşallah sizinkinide🤲inşallah bian önce güzel haberler alırsınız
Zeyy_Iboo07 Zeyy_Iboo07 söyledim ama şuan daha erken dedi radyosyona maruz kalmasın dedı bende bişey demedim
Sewos Pembesarelle2 5+4 de kese ve minik mercimeğimizi gördük de 2 hafra sonra kalp atışı için randevu verdi sabırsızlıkla bekliyoruz o anı🥰😍
Pembesarelle2 Dilan25 Geçen hafta Cuma vermiştim en son Salı günüde doktora gittim tam 5. Gün cuma günü sonucum 794 çıktı doktorum şuan 4 binlere çıkmıştır kese görünür dedi ve karından baktık göründü ondan sonra beta istemedi 5+3′de gördük
Melek21A Melek_Aslan17 benim de son adet tarihim 7 Şubat yeni dün keseyi gördük erken baktirmis olabilirsiniz