Kbeyzanrr01 2021 yılında yapmıştım uzun zaman oldu tüm gebelik takibimi Hakan Kalaycı da yapmıştım gece yarısı aniden suyum geldi ilk gebeliğimdi şehir hastanesi yakın olunca hemen oraya gittik direk yatış verdiler ben memnun kaldım sorun yaşamadım ama bir ara doktorlar ile tartıştık sonra hal oldu 😂😅 tek kişilik odada kalıyorsun sancı odası yatak koltuk banyo lavabo bulunuyor büyük ferah temiz doğum başlayınca normal doğum ise yatak direk doğum pozisyonuna alınıyor oda doğuma hazırlanıyor doğumdan sonra seni hemen temiz odaya alıyorlar orada aynı şekilde tek kişilik temiz ferah doktorlar doğum dan önce saat başı gelip kontrol ediyorlar açılmayı vs. Doğumdan sonra bebeği ve seni tekrar muayene ediyorlar gerekli tüm kan testlerini yapıyorlar mesela normal de bende pıhtılaşma olmamasına rağmen doğumdan sonra oluştu ve iğne vurdular kanamayı durdurmak için kan tahlili yapılmamış olsa fark edilmezdi çocuk doktoru çocuğu iyi şekilde muayene ediyor çocuğa da kan tahlili yapıyorlar temiz ve ilgililer di tek tavsiyem hemşireler ile iyi geçinmeye bakın doğum esnasında ebeyi iyi dinleyin 😂😂😂