nurhuma17 Aabbccc duşük tehlikem vardı benim ilk 6 ay , oturarak banyo yaptım doktor önerisi ile Bi tabure aldım bende sağlam bisey hep oturarak yapıyorum artk
Ahsksdk Aabbccc kendinizi nasıl rahat hissederseniz öyle ama ılık suyla duş almak gerekir doktorum o şekilde söylemişti banyoda fazla durmayıp ılık suyla duş al diye önerdi🌸
Annecibebe Aabbccc d Size kalmış nasıl rahatsanız öyle alın ayakta duş almanın bi zararı yok daha yenisiniz son haftalarda zorlanırsanız oturursunuz.
myangelson Aabbccc bir sıkıntı olmuyor yani onu diyorum hangisiyle yapıyorsan yapabilirsin. 20. Haftada erken doğum riskim vardı serklajliydim o zaman oturarak banyoyu yasakladı doktorum 5dk içinde ayakta duşunu al çık dedi. Zaten hep ayakta duş alırım
Evhamlikurabiyeanne Küvetin varsa oturarak yap dusakabin varsa ayakta yap ne farkeder ki nasıl canin isterse
nurhuma17 Aabbccc yani, ne kaybedersin ki her gebelik farklı farklı seyrediyor elbette ama tedbir almak da en güzeli. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰🤲
Bademikoo Öğrendiğimden beri duş başlığının altına tabure koyuyorum öyle duş alıyorum sıcak su kullanmadan ılık suyla alıyorum 39+1 şuan💃🏻💃🏻
Aabbccc Bademikoo yani oturarak canım 🙂bende ayakta yıkıyordum da bana oturarak yikamami soyleeiler ben de bilemedim🙂
mavikalpvemavikalp Aabbccc ozaman oturarak yapın doktorda öyle söylemişse Uzanırkende ayağınızın altına yastık koyup uzanın
Mavilik Aabbccc korkma bu kadar irdeleme akışına bırak duşuda ayakta aldım eşimle boksta yaptım yerlere eğilip süpürgede yaptım çok şükür sağ salim 19 haftaya geldik narincik olmasın 😁