GlyEylul Rbbbba-06 merhaba benim de bugün ++ çıktı 😔😔 yarın gidicem çok korkuyorum ne dedi doktorunuz
Rbbbba-06 Tansiyonuz yüksek ve ödem olmadığı sürece gebelik zehirlenmesi durumu yok dedi doktor onları kontrol edin ,kendi böbreklerinizde veya enfeksiyon kapmış olabilirsiniz benim bir hafta sonra negatif döndü korkmayın takip edin ❤️
Alinrabia Rbbbba-06 bnm sag bobregımde kist varmıs ultrasona gırcem demıstım ya yazmadım sonucu galıba sana 11 mm dedı doktor kendı doktoruma 16 sında gıdıcem tekrar 24 saatlık ıdrar verıcem ultrason sonucuma da o gun bakacak
Alinrabia roseshah28 baktım sımdı gorunmuyordu bı ara 153 yazıyor canım 24 saatlık ıdrar sonucu yuksek baya 0-30 arası olması gerekıyormus
roseshah28 Alinrabia Hayır 0-300 arası olmalı Hatta benim ki 341 çıktı hastanede yatıyorum şuan 150 normal insanlar sınırı 300 gebe sınırı
Rbbbba-06 Alinrabia ya tabim şifa versin benim negatif dönünce doktor birşey demedi benimde gitmem gerek mi acaba
Alinrabia Yasminnnnn bnm 3 + vardı dahiliye doktorum bı sıkıntı yok suan tehlıkelı degıl 20 ıncı haftadan sonra tehlıkelı oluyor o zmna kadr takıbe alıcaz dedı 24 saatlık ıdrar verdım yuksek cıktı ultrasonla bakıldı sag bobregımde kıst cıktı ama bnm bekarlıkta bobreklerımde sıkıntı olmustu bı donem onu soyledım ona gore ultrasonla bakılsın yıne bobregınde bısey olabılır demıstı oyle de oldu kıst varmıs nefrolojıye kayıt actı 16 sında bayramdan sonra hem ultrason sonucumu gosterıcem hemde 24 saatlık ıdrar verıcem o gun tekrar bakılsın dedı kıst yuksek bana gore tahlıkede ama ıyı huylu olup olmaması onemlıymıs ultrasondakı doktor bu konuyla ılgılı bısey demedı sadece 11 mm kıst var dedı tek korkum bu cunku bazıları bebek büyüdükçe daha cok agrı yapıyor dıyor bnm suan neredeyse hıc agrım yok 😔
Yasminnnnn Alinrabia Geçmiş olsun evet böbreklere bağlı bir durumda oluyor bazende hamilelikte çıkıyor hatta doktorlar her insanda bir miktar protein kaçağı olabilir diyor ama işte gebelikte sıkıntıli ben ilk gebelikten sonra nefrolojiye gittim bir sıkıntı çıkmadı hatta daha sonrasında tekrar böbreklere falanda bakıldı inşallah bir sorun olmaz sen şuan kaç haftaliksin
Alinrabia roseshah28 e nabızda oyle yazmıyor 0-30 arası olması gereken bnmkı 150 cıkmıs referans dısı olarak gorunuyor
Alinrabia roseshah28 senın o 341 dedıgın ne bılmıyorum ama bana doktorum sonuclara bakıp 314 demıstı ama onu hatırlıyorum boyle bı rakam verdı bıraz tuksek degerın yıne dedı o kdr
Babyy_1 Rbbbba-06 Doktorunuz normal kontrol de mi baktı yoksa sikayetleriniz vardı da onun üzerine mi baktı nasıl anladi
Gkce27 Rbbbba-06 ilk gebeliğim se 19.haftamda ben de de böyle çıkmıştı sancım olunca öğrenmiştim 2gün hastanede yatmıştım