Bir_nazenin01 Merhaba hanımlar bu hafta çarşamba kontrole gideceğim 11 haftalık olacağiz sizce cinsiyet belli olurmu veya tahmin de bulunur mu 🥰
Hulo2105 Bir_nazenin01 biz fetal dna yaptırmıştık 11+4 te öğrendik. Ama 14. Haftada kontrol vardı orda da görmüştük🥹❤️
Ebruucar Bir_nazenin01 11 haftalıkken sordum doktora bellidir ama düşük tehliken var bastıramam bi kaç gün sonra kontrole geldiğinde bakalım tekrar dedi 4-5 gün sonra gittim 12. Haftamda net olarak erkek dedi 🥰
Esragok-k1 Busekrtl şuna 24+4 haftalık evet erkek bebeğim ama özel takipli sonrasnda nift testide yaptrdım zaten 💙 Ama ilk kızımdada 12 haftada bilmişti doktor özel oda İkiside doğru çıktı yani
Alakdkdks 12 de tahmin etti, 14 de de tahmin etti ama söylemek istemedi net olmak için bekledi Suan 17 haftalığım erkek dedi 🤸♂️
Evhamlikurabiyeanne 15 te bir doktor tahminde bulundu 16 da kendi doktorum net söyledi ondan önce sordugumda cok erken demisti
Tugba1tugba Tugbacim34 bana da 14. Haftamda yüzde 80 erkek dedi usg resmi de verdi değişir mi diye emin olamadım bende ya
Rumoss Bir_nazenin01 kontrolüm vardı 2 gün önce 14+2 olduk bugün, kız gibi görünüyo ama 16 yı bekleyelim dedi bakalım ♥️3 yaşında bi kızım var😍
Betul-97 Bir_nazenin01 18 hafta olduk hala kendisini göstermiyor 3 farklı doktora gittim kız gibi diyorlar ama emin değiller çünkü ne zaman bacak arasına baksak bacak arasını kapatıyor göstermiyor. Detaylı ultrasonu bekliyoruz 😊😊
Tugbacim34 @Tugba1tugba değişmez sanmıyorum, benim ilki de erkekti, bu da erkek ☺️ sağlıklı olsunlar da kızı erkeği yok evladın