Adenmom_ Esrashshshssh merhaba doktorların ekranın da grafik görünüyor orada yazıyor değer biz e nabızda göremiyoruz
Cansu123_ Esrashshshssh korkutmak istemem ama ikili sonucu ise çok yüksek sizinkide benim kagıt seklınde e nabıza düşmedi o yüzden anlayamadım
Benimcanimoglum_55 Esrashshshssh bende değerler yazmıyor sadece değer normal yazıyor bu ekranı nasıl açtınız
Flanoz Ben de nipt testi yaptırdım 2 haftada çıktı sonuç. izmirde yaptırdık 10 bin tl istediler. Yurt dışına gönderiyorlarmış. D vitamini kullanıyor musunuz bu arada.
cagla24 0924m kaçıncı haftada öğrendiniz? değişmez sanırım ya ben oğlumu 12.haftada öğrenmiştim değişmedi pipiyi net görmüştük 😂 kızımı da 14.haftada öğrendik boştu bacak arası
Ayseldz Koalams önceki aylara göre bulantılarım ve kusmalarım minimuma indi. Bulansa bile kusmuyorum artık🙏🏻 iştahım açıldı 😅 ve sürekli kasık ağrılarım başladı.
Ayseldz Busra_nr2 ben tutmuyorum açıkçası. Hamilelikten mi bilmiyorum acıktığımda elim ayağım titremeye başlıyor 😅 önceden 1 öğün ile 1 günümü geçirirdim oysa ki
frdvsg1 Ayseldz 😅😅 ben 2 gün tuttum ikinci gün hem kusmamak için hem açlıktan ağladım sonrasında da kusmalar durmadı tutamadım
Momy9861 CKATAR 13 haftada başladı benmde, dokturum a sordm, ağırlaşıyosun yavaş yavaş normal dedi, magnezyum başladı, sizde doktorunuza bir danışın
Tugba1tugba CKATAR kalça ağrısı bende de oluyor canım sık sık. Birde kasık ağrısı oluyor bıçak saplanır gibi bazen sende oluyor mu
Sudenaz0105 Koalams 15+3 bugün çok şükür hiç birşeyim yok hamilemiyim değil miyim farkında değilim vallah kızlara hamileyken sürekli bulantım olurdu kendini güzel belli ediyordular kiloda almıyordum bulantıdan şimdikten kilo aldım bunda 😂
Tugba1tugba Koalams yüzde 80 erkek dedi bana da canım. Peki sende kasıklarda bıçak saplanır gibi ağrılar oluyor mu bazen
Koalams Benimde karnımın içinde ağrı oluyor özellikle sağ tarafıma ağrı giriyor ama geçiyor bulantım ara bir oluyor gibi oluyor ama sıkıntı çekmiyorum ben ama çok yoruluyorum başım ağrıyor Allah a şükürler olsun güzel günler görürüz inşallah 🤍🙏🏻 hangi vitaminleri kullanıyorsunuz acaba yazarmısınız ben Demir d vitamini ve tiroid ilacı magnezyum vae ama daha kullanmadım aslında kullanmam gerekiyor 🤷🏻♀️😩