Koalams 15 haftalık hamileyim ve sizde nasıl gidiyor belirtiler nasıl birbirimize soralım konuşalım 🤍🙏🏻
Tugba1tugba Koalams 14+4 benimde bulantı varla yok arası halsizlik devam ediyor birde kasık kalça ağrısı çok oluyor onun dışında güzel şükür 🙏 Birde benim aşırı sivilcem çıkmıştı onlar baya azaldı geçiyor artık
Momy9861 Koalams 15+2 yiz bizde, aşırı kalça ağrısı oluyo,gece uyutmayacak kadar,dün magnezyum başladım bugün daha iyiyim ,onun dışında ara ara kramp oluyo ama geçiyo hemen,
Asya_8 Tugba1tugba Benim de 14+4 😊 ben de tek tük sivilcelenme oldu ama olanlarda baya büyük çıktı 😁 siz cinsiyeti öğrenebildiniz mi benim haftaya doktor kontrolüm haftaya belli olur inşallah
Teacherblue Tugba1tugba kalça ağrısı bende de çok baş dönmesi de yaşamaya başladım üstelik önceden yoktu. Kalça ağrısı sebebi ne sizce
Sibel-91 Tugba1tugba 12 haftaligim,koku hassasiyeti,bisey icim almamasi ac gezmem,kasik kalca agrisi 🥴🥹
Ebrucar 15+5 kusmalar azaldı bulantı arada oluyor. Önceki haftalara göre daha iyiyim şükür. Cinsiyeti 14te öğrendik ama alışveriş yapmadık. Beşik ve araba alındı gerisi duruyor 🤷🏻♀️🌺
Ebrucar Kızlar ben birkaç gündür sanki bebeğin hareketlerini hissediyorum ya. Ara ara 5 saniyelik falan sızı oluyor bazı bölgelere. Kelebek gibi çırpınma hissediyorum falan sizde var mı birşey? 15+5 haftalık
Fatma_ecem4 Momy9861 ben kırk kiloydum hamile kaldığında hiç göbeğim yoktu şimdi ayva göbeğim var 15+4 deyim
Nskan 15+3 olduk. 13.haftada cinsiyetin kız olduğunu öğrendik 🌸 hamileliğim en başından beri çok şükür rahat geçiyor. Bu ara bacaklarımda ağrı çok oluyor kalçamda da aynı şekilde, doktorum normal olduğunu söyledi. Pazartesi günü kontrole gideceğim
leyla3838 Ara ara bel ağrım oluyor onun dışında hiç bi sıkıntım yok.Bulantım hiç olmadı kusmam hiç olmadı.Yüzümde de yanaklarım kırmızı onum dışında bi problemim yok.Vitaminlere Demir hapına devam😍
Cansu123_ Koalams ikili test sonucumuz yüksek riskli çıktı fetal dna verdik inşallah temiz çıkar bizimde 15 olduk tam bugün 🥹❤️
Ozge246 Cansu123_ Riskin kaçtı canım benimde yüksek risk çıktı yarın tam 16 olcam bana amniyosentez önerildi