Ceed_mom Merhaba kabızlık vs bisey yaşamıyorum serklajlıyım ama bazen uyurken bile ağrısına uyandığım bi makat ağrısı yaşıyorum varmi benim gibi yaşayan 😔
Kbrbydk Ceed_mom bende 26+5 teyim serklajliyim ama öyle bir ağrım yok. Yakın zamanda kontrole gittiniz mi?
marsuk34 Ceed_mom ben de yaşıyorum bu ağrıyı 29+1 hamileyim. Ama dediğin boyutta uykudan uyandıracak gibi değil benimki. Serkajlı da değilim. Ama internetten baktığımda normal olduğunu görmüştüm o yüzden dert etmedim çok. Senin ağrın çoksa bir doktoruna danış istersen
Haticeburak06 Ceed_mom gebeliğim riskli değil fakat bendede oluyor 25ten beri Şuan 29uz🥲 Helede çok yorulup uzanıp geri kalkıtığımda resmen yürüyemiyorum
Momofelisa Ceed_mom canım bazen bende de sızlama şeklinde ağrılar oluyor hatta aynı sızlamalardan vajina içinde de zaman zaman hissediyorum. İnternette hormonal değişimlerden kaynaklı olabileceği yazıyor o yüzden kafama takmadım sen de takma
Makbulepoyraz Ben 13 haftalık hamileyim de makat çatlağım var kanıyor 😞 bence doktorunuza sorun çok geçmiş olsun serklajli ne demek kusura bakmayın bilmiyorum da
Ceed_mom Makbulepoyraz kanamaya denk gelmedim ama aslında hamilelik öncesi de hemoroid gibi bisey yaşıyordum ama doktora gitmedim sanırım şuan öyle bisey yaşıyorum😔 Rahim ağzı yetmezliği olan kişilerde rahim ağzına dikiş atılıyor erken doğumu engelleme amacıyla bilmek zorunda kalmayın sağlıkla ilerlesin gebeliginiz inşallah 🙏
Makbulepoyraz Ceed_mom Sağolun teşekkür ederim benim de kanamam var sürekli yatıştayım piskolojim bozuldu bi an önce sağlıkla sihatla evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin Allahım 🤲🤲
Ceed_mom marsuk34 bazı ağrılar bir dönem olup geçiyor buda öyledir diye umuyorum neyseki sürekli değil bazı zamanlar oluyor sadece
Ceed_mom Makbulepoyraz bi önceki gebeligimde ben de böyleydim bunda öğrendim rahim agzi yetmezliğim olduğunu Allah şifa versin içinizi ferah tutun kac haftalik oldunuz acaba
Ceed_mom Makbulepoyraz ablamın hamileliği baştan sona kanamayla geçmişti ve hatta bi doktor sağlıksız kürtaj olun demesine rağmen vazgeçmedi şuan 2 yaşında sanada umut olsun canım 🌸
Ceed_mom Haticeburak06 doktorum il dışında yolculuk yapmam tetiklemis olabilir mi acaba ilk kez uykudan uyandıracak kadar ağrı hissettim çünkü belkide yorgunlukla ilgilidir çünkü çok zorlandım yolda 😔
Ceed_mom Haticeburak06 önümüzdeki ay memlekete gitmek zorundayım 7 saate yakın doktorum izin verdi ama ne yapacağım bilmiyorum ondan sonra tekrar böyle bi derdim olmayacak ama başka caremde yok olduğum yerde yeterli imkanlar yok 😔
Ceed_mom Momofelisa tam olarak aynı gibi canım çok benziyor dediğin gibi her ağrıya kulak vermiyorum artık resmen her hafta başka bir ağrı başlıyor geçiyor gibi biseyler oluyor buda gecer inşallah