Diladeniz2 Kızlar bat 23 bu ayı değerlendirdik ve ben çok heyecanlıyım en erken kaç gün önce test yaptınız belirtileriniz oldu mu 🥰☺️
Musel Diladeniz2 benmde bat 23 bugün yapsam mı bilmiyorum erken yumurtlamam oldu 4-5 martta çatlamam oldu
esmaerdemir Diladeniz2 ben adetime bir gün kala test yaptım hemen pozitif çıktı adetimin bittiği gün hamile kalmıştım
BilgecyLn Diladeniz2 aynı soruyu sormak için girmiştim 22 sinde günüm yumurtlama adet sonrası 7. Günde oldu innovita testi var elimde yapıp yapmamakta kararsızım 🤔
Lavinia96 Diladeniz2 2 gün kala erken gebelik yaptım negatif çıktı. Adet günüm de yaptım pozitif çıktı erken yapıp umutsuzluğa kapılmayın bence.🌸🙏🏻
Diladeniz2 Musel normalde burada 9 gün kala yapanlar varmış ama olumsuzu görüp hepten üzülürüm diye korkup yapamadım 🥹
Musel Diladeniz2 sizde deneyin bugün negatifse pazartesi bidaha yaparsınız pazarteside çıkmazsa yoktur zaten bence
Musel Diladeniz2 valla beni terler basıyo sabahları oluyo ama sadece bide dün akşamdan beri baş dönmem var
Diladeniz2 Musel bende sadece bel ağrısı ile göğüs hassasiyeti var ama tabi bu regl belirtisi de olabilir bilemiyorum
Diladeniz2 Musel benim Eylül ayında 2 buçuk aylıkken bir kaybım oldu şimdi tekrar deniyoruz inşaAllah ☺️
Musel Diladeniz2 rabbim gönlünüze göre versin inşallahh sağlıklı şekilde güzel şekilde 🤲🏼 benmde 4 yaşında bir oğlum var ikinciyi düşünüyoruz geçen ay korunmayı bıraktım ama ilk oğlumada 1 sene snra hamile kalmıştım buda öyle olacak gibi hissediyorum🤔
Diladeniz2 BilgecyLn ayy yapma güzelim yapma ben heyecandan 9 gün erken yaptım çıkmadı zaten bence çok erken en azından şöyle 4-5 gün önce yapılsa insanın içi daha rahat olur