Duygusss aysgl13 En son 400’leri görmüştüm buraya gelmeden önce ☹️ 1 hafta da ancak 160-200 arasında gidip geliyor ☹️
Iska_mommy Duygusss canim mesala bende 5.6 ciktiysa onu neye çarpib sonuç aliyorum.mesala diyosun yAaa 180 falan o sonuç benim Cihazda gozukmuyoda
Yaseminmls hemsiregebe bende yemekten 2 saat doğrusu diye biliyorum bir saat sonu yanıltıyor doğrumudur hemşireyim dediniz diye soruyorum bende şeker hastasıyım
hemsiregebe Yaseminmls ben standart normal şeker ölçümü için 2 saat sonra dedim ...Diyabet hastaları ve gebeler ilk 1. Saati de ölçmeli...
Duygusss Iska_mommy Öyle bir hesaplama bilmiyorum canım 🤔 Normalde gözükmesi lazım, 5.6 genelde 3 aylık şekere bakıldığında totalde çıkıyor benim 7’lerdeydi. Açken ve tokken ölçtüğün de cihaz da hangi rakam ya da ne çıkıyor ?
Duygusss hemsiregebe Hamileler de 1 saat sonra ölçüm yapılıyor normal şeker hastalarında 2 saat sonra ölçüm yapılıyor. Şuan hastanede endokrin bölümün de yatıyorum ve doktorum bu şekilde ölçümün doğru olduğu konusunda bilgi verdi.
Duygusss Iska_mommy Anladım canım normalde öyle ölçmemesi gerekir bi eczaneye mi sorsan ? Çünkü 6’da yüksek normalde üst sınır 5.0 galiba yanlış bilgi vermek istemiyorum canım 🤔
Tgcee hemsiregebe canım ben sıze bıraey danısmak ıstyorum benım kafam cok karsık 50lık yuklemede 185cıktı cok yuksek dedıler ama 100luk kesın bılgı verr dendı onu yaptık ondada gebelık sekerım cıkmadı sadce 2.saat 164 çıktı tek deger yukseklıgı oldgu ıcın yok dendı🤔