susaMom_ Bugün vurdurdum kolum şişti kaldıramıyorum başım ağrıyor çok halsizim kemiklerim sızlıyor hasta olacak gibi bir halim var kaç gün sürdü sizlerde sahur hazırlayacak halim bile yok🥹
ZeynepDuru17 susaMom_ bı haftaya bişi kalmıyor cnm kolunu fazla zorlama sıkma kolunu yoracak ağır şeylerden kaçın
miniiiikfasulye susaMom_ Geçmiş olsun 1 hafta ağrı devam ediyor yaa yani cok ağrısı bir haftada geçiyor hafif kalıyor eskisine göre sukrediyorsn🤍😂
Boncukk123 susaMom_ aynı şeyleri yaşadım canım çok geçmiş olsun 1.doz da 3 gün yaşadım sonra azalarak gitti 2.doz da sadece kolum biraz ağrıdı ilk gün sonra geçti 🥺 çoğu gebe de ilki böyle oluyormuş
ASE6154 susaMom_ benim 2 dozda da hiçbirşey olmadı, kolumu çok iyi korudum ama ilk gün çok kullanmadım hareket ettirmedim
susaMom_ ZeynepDuru17 Vurdururken çok korkmuştum zaten 1 hafta önce antibiyotik kullanmam gerekti boğaz enfeksiyonu geçirdim şimdi yine hasta gibiyim bı turlu kurtulamıyorum valla
susaMom_ miniiiikfasulye İnşallah geçer sadece kolum agrimiyor ki kemiklerim sızlıyor sol taraftan vuruldu sol tarafım boydan aşağı ağrıyor kasigima kadar 🥹
susaMom_ Boncukk123 İnşallah 3 günden fazla sürmez balım ya çok zorlanıyorum çünkü hem sahur hem iftar eşimin kardeşi bizde kalıyor ağlayacağım cidden ağrılardan
Gulcin-2001 Bnde oldum ilk gün biraz ağrı vardı okdar başksda bişey olmadı 2. Dozu olucam çok korkmuştum kötü etkiler beni diye
ZeynepDuru17 susaMom_ geçer canım inşallah korkma bende kuru öksürük hiç gitmiyor buda beni yoruyor ama napım geçmedi Allah şifa versin inşallah canım
Pinaargunes ZeynepDuru17 yaa bi haftadir bogaz agrisiyla basladi sesim kisildi derken doktor tek parol dedi sonra bi oksuruk basladi kurtulamiyorum geniz akintisi tikiyo zaten oksuruk gicik yapiyo nasil gecicek bilemedim😑🙏😍
Boncukk123 susaMom_ ben ağlıyordum canım 3 gün de ağladım o kadar ağrım oldu kızarıklık şişiklik uyuşma kolumu hissetmiyordum ramazan da daha zor evet Rabbim yardımcın olsun inşaAllah uzamaz bir an önce geçer 🥺
susaMom_ ZeynepDuru17 İnşallah balım doğumdan sonra geçer herhalde şu sıralar her gebe de böyle soğukalgınlığı halı varmış
Mrsselvinaz susaMom_ sabah aradılar sağlık ocağından dedim ben olmak istemiyorum,siz bilirsiniz ama en azından 1 doz vuralım dediler ameliyathanede doğum esnasında birşey olursa korur falan dedi.Bende dedim doktoruma sormalıyım haber veririm dedim.
susaMom_ Mrsselvinaz 24. Haftamda vurdurdum ilk dozu doktoruna sordum 10 yıl içinde hiç tetanoz vurdurmadiysan vurdur riske girme dedi o yüzden vurdurdum 🥹
susaMom_ Boncukk123 Ay inşallah bir an önce geçer sadece kolum agrimiyor ki canım her yerim ağrıyor kol daha yoğun bebeğin hareketleri bile hassaslastigim için çok tekme atıyor gibi geliyor
Boncukk123 susaMom_ olabilir canım evet ben saglık ocağında vuruldum ebe beni uyarmıştı bende o kadar ağır geçireceğime inanmamıştım açıkçası ama 3 gün bayaga zorlamıştı