Merhaba.. bebek kendisi gelmek istemiyordu doktor uyarı verdi, nişan geldi. Bugün sabah da yatış yaptılar. Saat 10.45′den 18′e kadar suni sancı aldım. Sancıları ekarte edebiliyordum iyiydim o kadar odaklanmıştım ki normal doğuma.. Doktor içeriye gelip de son yapılan nst için, “Kuzum açılman yok, nst’de bebek kalp atışlarını iyi görmüyorum acil sezaryene almam lazım” sırf senin azmin için devam ederdim nst kötü çıkmasaydı dedi.. Demesiyle hazırlamaları beni bir oldu. Esimle birbirimize bakıyoruz hiç hazır değilim o kadar ihtimal vermemişim ki böyle bir şey yaşayacağıma. Beni sedyefe ameliyathaneye götürdüler ben ağlıyorum. Ağlamamı asla durduramadım neden ağlıyorsun diyorlar “korkuyorumm”'diye sızlanıyordum doktoruma dedim ki nolur beni sakinleştirin bir şey verin tamam dediler..sonrasında belden iğnemi yaptılar, biraz sakinlik geldi meğer bişeyler yapmışlar. Bebeği çıkarırken olan çekiştirmeleri ve baskıları his olarak aldım acı falan yoktu.. Bebeğiimi gösterdiler, sonra giydirip tekrar getirdiler.. ardından babasının yanına cıkarmıslar beni de yarım saat kadar diktiler sanırım ama aşırı uykuluydum yani takılmadım sonrasına:. bebek sağlıklı mı diye sormuşum yalnızca.
Sonrası ise tam bir kabus oldu. Ben hayatımda böyle bir acı bilmiyorum spinalin etkisi geçtikten sonra mahvoldum dikişimdeki ağrılardan.. sezaryen cok basit gibi anlatıyorlardı ben cidden ölüyorum sandım cok özür dilerim kimseyi korkutmak istemezdim ama yapılan ağrı kesicilerden hic bişey anlamadım. şuan gece 3.17 ve hala canım yanıyor. Gece 12 de kalkıp yürütmeye calıstılar 5 adım kadar, o an allahım al canımı dedim ağlayarak ağrı kesici istedim vakti değil deyip yapmadılar.. bana kimse bunlardan bahsetmemişti😢 Yanımda sadece esim var bebeğimi emzirtiyo bana, gazını cıkarıyor, uyuyor suan bebeğim. Ama ben eğilemiyorum altını değiştiremiyorum hic iyi değilim. Sadece yarın daha iyi olmayı istiyorum. tek dileğim bu en azından yürüyebilmek.. Sezaryen olanlar lütfen söyleyin geçecek mi??? bu karın ağrısı yüzünden gözümün yası hic dinmedi.