Ruzruz- Kızlar 7. Haftama girdim Gece ve sabah kahvaltı öncesi midem agzımda çok kötüyüm Cubuk kraker vs yemeye calışıyorum ama yedikten sonra bi yarım saate tekrar baslıyo Sizde durumlar nedir 😵💫
bsrgns Ruzruz- 4 aylık olduk hala devam ediyor. Prilam kullanıyorum ama bazen fayda ediyor bazen etmiyor. Sakız falan çiğniyorum bazen o iyi geliyor. Ama çoğu zaman ne yesem çıkarıyorum midemde 5 dk durmuyor 🤦🏽♀️
rurucirak Ruzruz- bende 7.haftama girdim aynı durumdayım hiç bir şey fayda etmiyor sosyal hayatım tamamen bitti ne zaman geçecek bu durum inşallah en kısa zamanda düzelir 🤲🏻🥹
Edsn Ruzruz- ben de 7.haftadayım sabahları bulantım daha çok oluyor bir de boğazım kötü biraz sert öksürsem bu sefer midem ayağa kalkıyor kusmamak için direniyorum resmen bir yandan hamilelik kaynaklı burun tıkanıklığı da oluştu imdaaat
Ruzruz- Muhammed123 6. Haftadan beri Bi önceki hamileligimde hic bulantı yaşamamıştım Kuru ekmek ve kraker deniyorum o an kusma hissiyatı gidiyor ama yarım saat sonra tekrar geliyo Bu sabah su içtim içer içmez kustum resmen Sudan midem bulandı o derece
Busra_ali29 Bende 6 haftalık sürekli kusuyorum ilk hamilelikte sadece sabah kusardım bu çok berbat akşam sabah öğlen midem çok kötü..