Zelihasap Aden17 yok değil ilk hamilelgimde 12 kilo aldım bunda da 3 kilo aldım galiba alacak yerim kalmadı kiloyu artık o yüzden
kubracpkn Aden17 49 la hamile kaldım 43 e düştüm şuan 55 kiloyum kaç kilo aldım bilmiyorum bende 43 den mi hesaplıcam yoksa 49 la kaldığım kilodan mı 😂😂
MadameNoire Aden17 bebeğin kilosunu çıkarınca 7 kilo almışım sonuçta 2800 gr az değil ki tartıya eklemiyorum onu.. 35 + 4 üm
edasontr Aden17 31 haftalıgm 20 kg almısım 😂 ama nedense sadece gobegim şiş diger yerlerim aynı bu arada ikiz
Nurcaseyler 21 haftalığım ve 4 kilo aldım ama son zamanlarda sanki şişmeye başladım ellerim ve ayaklarımda şişlik hissediyorum ödem için öneriniz var mı 😞
Smyra-79 30 haftalık 9 kilo aldım ama sanki daha fazla almışım gibi hissediyorum yanı şiş tombik sizde böyle hissediyor musunuz☺
PinkPanter204 Aden17 kız ben kilo alamıyorum ki kızımda 27 kilo aldım doğumdan hemen sonra hepsi gitti şuan da çok zayıfım
aslhnkrts9 Aden17 33 haftalık 10 kg aldım en son iki hafta önce tartılmıştım ama daha da almışımdır öyle hissediyorum