Menisaa Hanımlar 36+1 haftalık hamileyim bir haftadır çok yoğun miğde yanması çekiyorum ne yaptıysam ne denediysem geçmedi artık nefesimi kesiyor o derece şiddetli oldu heleki geceleri ne yapmalıyım 🤧😰
Dnmzzeda Menisaa Bende öyleyim ya bu zamana kadar olmadı ama 38 e girdim başladı boğazıma kadar yanıyor cayır cayır çok fena süt içiyorum soda içiyorum su içiyorum sıcak zaten içemiyorum daha da berbat oluyor şimdş ayva kestim onu deneyeceğim iyi oluyormuş diye duydum
Ugu324 Menisaa 25 haftadan beri çekiyorum 36+3 hiçbir çözüm bulamadım ilaçlar sakız soda süt tek çare.dogurmak sanırım 😭
aloevera Menisaa midem için yogurt yiyorum. bana iyi geliyor.doktoruma daha bugun sorduk sütten iyidir dedi. belki gaz yaptıgı için öyle demiştir bilemiyorum.
Aybukgeg Menisaa bende aynı durumdayım geceleri hiç uyuyamıyorum yudum yudum soğuk süt içiyorum sürekli ama atak gibi geldiği oluyor o zaman dayanamıyorum doktorum gaviscon kullanabilirsin sık olmadığı sürece dedi anca o zaman bi kaşık ondan içiyorum
Menisaa Dnmzzeda yani artık dayanılmaz bı hal aldı inanın bu havada atlet katı kalıyorum evin içinde çünkü nefesimi kesiyor 😫
Menisaa Ugu324 artık sağlıklı bı şekilde gelsinler bence bebişler çünkü onlar gelmezse biz gideceğiz 😅
Makbus066 Caviscon ilaç var miğde için doktor yazdı bana ben onu kullanıyorum onun sayesinde çok rahat ettim
Smyra-79 Ay gerçekten fena bir durum ya bende yaşıyorum ilaçlar rahatlatıyor beni ama Rabbim yardım etsin herkese sağsalim kavuşalım evlatlarımıza