_yeni1tazeanne_ 21 haftalık gebeyim bugün detaylı ultrasona girdim şükürler olsun ki hiç bi sorun çıkmadı her şey yolunda dedi doktor ultrasona girene kadar hiç bi sorun yoktu ultrasondan geldikten sonra regl ağrısı gibi bi ağrı başladı bu haftalarda normal mi
birmucize1 _yeni1tazeanne_ gaz sancisi olabilirmi ? Cunku ayni durum benimde basima geldi suan 23 haftaligiz tuvaletime cikiyordum ediyordum ama yinede alt karnimda sanci vardi ⅔ gun surdu bu surede tuvalet harici gaz cikartmamistim daha sonra kayisi yedikten sonra rahatca cikarmaya basladim ne agri kaldi ne sizi
miranatlas _yeni1tazeanne_ ben 27.haftamda regl ağrısı şikayetiyle gittiğimde şiddetli doğım sancılarım çıkmışgı
_yeni1tazeanne_ birmucize1 Olabilir siz diyince farkına vardım da kaç gündür çıkarmıyorum 😂 çünkü düşünüyorum bişey olsaydı doktor söylerdi dediğiniz gibi gaz olabilir evde kayısı yok başka ne yiyebilirim çıkarmak için 😅
birmucize1 _yeni1tazeanne_ aklima suan hicbirsey gelmiyor kayisi harici 😂 sabah alin bir deneyin mutlaka
_yeni1tazeanne_ miranatlas Ay Allah korusun şimdi nasılsınız kaçıncı haftadasınız ben doktora sordum dün erken doğum gibi riski gözükmüyor demişti
miranatlas _yeni1tazeanne_ şiddetli foğum sancısı yanında hatta açılmam da vardı serumlarla ilaçlarla sancılar azaldı. Şuan wc dısında ayaga kalkmam yasak hep yatıcam doğuma kadar. Sancı azaltıcı ilaç ve doğum önleyici iğne kullanıcam doğuma kadar . Çok şükür 32+0 oldum ama bebiş hala zorlıyormuş gelmek için. Elimden geldiği kadar dikkat ediyorum zamanında sağlıkla gelir inşallah bakalım 32 yi gördüm ya buna da şükür
_yeni1tazeanne_ miranatlas çok geçmiş olsun Hayırlısıyla zamanında Alırsınız inşaallah bebeğe kilo aldıracak şeyler yiyin faydası olur inşaallah miranatlas bol bol dinleniyorum zaten bişey yaptığımda yok neyin nesi anlamadım bidahaki kontrolümde sorarım