PinkPanter204 Sevdafrkn ilk doğumum sezaryen oldu üzerinden 5 yıl geçti yine hamileyim inşallah bir sorun çıkmazsa normal doğum istiyorum en güzeli normal diye düşünüyorum sezaryen yıpratıyor maalesef
aslhnkrts9 Sevdafrkn 33 haftalık olduk doğumun iki türlüsüne de hazırım şuan biraz bebeğe biraz bana bağlı bu durum 😂 bebişte bende kararsızız😬
Haticeburak06 Sevdafrkn 29 haftalığız kızımla Normal doğum istiyorum inşallah 🥺 1 haftadır bu saatlerde başlayan el ve ayak kaşıntım var yine başladı🥹 dün doktora göründüm gebelik kolestazundan korktum yarın aç karnına kan vericem inşallah yoktur öyle bişey diken üstünde olmak istemiyorum çok korkuyorum uyuyamadım🥺
Sevdafrkn Bende 35+ 5 im normal doğum istiyorum onun içinde çok çaba sarfediyorum inşallah olur ama tabiki önce bebeğimin sağlığı onun için nasıl iyi olacaksa o olsun diye dua ediyorum benimde ilk dogumum olacak
Rabia_dgn Sevdafrkn 30+2 haftalığız ilk bebeğim ve sağlıkla, hayırlısıylaa normal doğum istiyorum 🙏🏻🤩
Kubra-00 Ben yüksek tansiyon nedeniyle 38.haftamda sezeryan olmuştum. Bebeğim şuan 6 aylık oldu. Hamileyken meğer çok rahatmışım.. uykuyu özledim😢